Primer pla de Marina, la noia de 20 anys a Jerez de la Frontera morta de sobte

El crit d'un pare després de morir la seva filla de 20 anys: «Que injusta és la vida»

El seu missatge s'ha fet viral a les xarxes socials

Diuen que no hi ha cap dolor comparable al de la pèrdua d'un fill, i aquesta història n'és un exemple ben amarg. David, un pare de Jerez de la Frontera (Cadis) ha experimentat a les seves carns el dur cop de perdre una filla. I és que la seva reacció a les xarxes socials no ha passat inadvertida.

Marina, una jove de Jerez de 20 anys, va perdre la vida sobtadament deixant tota la seva família en xoc. Els seus amics i coneguts encara estan intentant assimilar la pèrdua d'una persona tan jove. Però el cop ha estat especialment dur per als seus pares, i David ho ha expressat en paraules.

El missatge a les xarxes socials d'aquest pare esquinçat per la mort de la seva filla ha tocat el cor dels usuaris. Les paraules s'han fet virals i han provocat la reacció de moltes persones. Algunes conegudes a nivell local, com l'escriptora Mónica Bohórquez.

El missatge punyent d'un pare

«Que injusta és aquesta vida, emportar-se la meva nena tan jove, amb tan sols 20 anys, amb tota una vida al davant», va escriure David a les xarxes socials. Així expressava el seu dolor provocat per la marxa prematura de la seva filla Marina, a qui recorda com a «bonica, lluitadora, simpàtica, humil i emprenedora».

Cementiri de San Fernando per Tots Sants
Marina ha mort deixant un rastre de dolor| Europa Press

«Sempre amb un somriure», així és com aquest pare recorda la seva filla mentre intenta fer-se a la idea de la seva pèrdua. «T'estimo, la meva vida, que allà dalt et tinguin acompanyada», conclou el missatge. La contundència del seu missatge ha causat gran furor a les xarxes i ràpidament s'ha fet viral.

Tant és així que altres usuaris han volgut enviar també missatges d'afecte i suport a la família en aquests moments tan durs. No obstant això, no han transcendit els motius de la mort de la noia. Però les paraules d'aquest pare de Jerez han arribat al cor de molts espanyols que s'hi han solidaritzat.

Marina, una noia molt estimada

Marina era una noia molt extravertida, inquieta i sociable, que va deixar empremta allà per on va passar. Per això el dolor de la seva marxa ha transcendit a l'àmbit concret de la seva família. Moltes altres persones que van tenir la sort de conèixer-la també han expressat la seva profunda consternació.

És el cas d'Adrián Martínez, l'artífex del programa Jerez oculto y misterioso, del qual la noia era una fan incondicional. Marina va entaular una estreta relació amb els membres del programa, que també estan commocionats per la pèrdua, especialment Adrián que ha recordat amb tristesa la seva amiga.

«La setmana passada va ser la nostra darrera conversa, quan em va dir que estava gaudint amb la seva família dels nostres programes», ha explicat. El jove ha enviat el seu condol als amics i familiars de la jove. «Era una amiga i incondicional seguidora del món del misteri», ha afegit.

Missatge d'una escriptora

Adrián ha enviat «una forta abraçada» a Marina «allà on siguis», com a última mostra de l'afecte que els unia. «Allà seguiràs gaudint com feies en els pitjors moments, vivint les teves nits infinites en aquest costat ocult del món», així deixava constància de com estimava a Marina.

L'escriptora Mónica Bohórquez també s'ha afegit a les mostres de condol per la tràgica notícia. «T'estimo i t'estimaré sempre, la meva nena, vas ser una guerrera i vas lluitar amb totes les teves forces per continuar vivint», ha expressat. A més, s'ha mostrat esperançada a continuar rebent la seva força.

«Sé que no te n'aniràs, seguiràs aquí en aquesta dimensió ajudant tots els teus éssers estimats», ha expressat l'escriptora. Aquests missatges demostren l'afecte de moltes persones que van tractar Marina i van quedar enlluernats de la seva personalitat. I és que la seva prematura marxa ha deixat un buit impossible d'omplir.