IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Crítiques a María Teresa Campos pel preu de les sabates que ven al seu web

Els preus de cada parell oscil·len entre els 120 i els 200 euros

Després de superar l'ictus que la va deixar diverses setmanes a l'hospital, María Teresa Campos torna a estar pletòrica i plena de vida. A l'espera de tenir un nou programa en televisió, la presentadora ha decidit obrir-se al món de la venda online i ha creat una pàgina web per vendre a través d'internet la col·lecció de sabates que ella mateixa ha dissenyat. No obstant això, la veritat és que la proposta no està sent molt bé rebuda de moment, ja que els preus - que oscil·len entre els 120 i els 200 euros - als quals es ven no han agradat molt a les possibles compradores. «Només són assequibles per a gent amb pasta», «aquestes es creuen que totes tenim 200 euros per gastar-nos en unes sabates» o «vagi preus!, al·lucino», són alguns dels comentaris que alguns usuaris han deixat en el compte d'Instagram on es publiciten les sabates.

Però la veritat és que, de moment, el portal tan solament porta una mica més d'una setmana en funcionament i encara és massa aviat per veure l'acolliment que ha tingut entre el públic. «És ràpid. Encara no sé quants comandes s'han realitzat a través de la web, però de moment totes les crítiques han estat bones. M'ha parlat molta gent de la pàgina. Confesso que la tecnologia és alguna cosa que mai m'ha atret, però és el que es porta i és un món molt difícil perquè hi ha molta competència», ha explicat María Teresa Campos a ‘Jaleos del corazón’.

En la web se pueden encontrar hasta cuatro colecciones distintas de zapatos. La colección Alicante, con estampados tropicales y un estilo más exótico; la colección París, realizada en colores románticos; la colección Berlín, con una apariencia más informal; y la colección Londres con estampados llamativos. «Este año es el año del color como marcan las revistas de moda que yo me compro siempre que voy en el Ave. Me gustan que mis zapatos tengan personalidad y eso es lo que he querido reflejar. Están pensados para todo tipo de mujeres: desde la gente más mayor que también va a la moda como mis amigas hasta las más jóvenes», ha explicado María Teresa.

Zapatos de la colección Alicante de María Teresa Campos
Sabates de la col·lecció Alicante de María Teresa Campos | MTC

 

Modelo París de la colección de María Teresa Campos
Model París de la col·lecció de María Teresa Campos | MTC

 


Comentaris

envia el comentari