Cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 per un accident a Santa Maria de Palautordera

L'AP-7, en arxiu
L'AP-7, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'AP-7 registra 9 quilòmetres de retencions entre Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera en direcció Girona per un accident. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) el sinistre s'hauria produït a les 16.26 hores en aquesta via a l'altura del municipi mencionat, arribant a la localitat de Sant Celoni, un únic vehicle hauria estat implicat i no es registren ferits.

En aquests moments el cotxe ja no es troba a la carretera, ni tampoc els serveis que s'han desplaçat fins al lloc per treballar en l'accident, però les cues que s'han generat encara continuen.

De fet, com a conseqüència del sinistre un carril havia estat tallat a la circulació, cosa que ha generat la congestió en el trànsit, que s'ha anat fent més gran al llarg de la tarda. El carril ja ha estat obert de nou però la circulació encara ha de tornar a la normalitat.

L'AP-7 tallada ahir a Sant Celoni per l'incendi d'un vehicle

Aquest dijous a la tarda un altre incident provocava retencions en un punt de l'AP-7 molt proper al que també s'ha vist afectat avui. L'incendi d'un vehicle obligava a tallar completament la mencionada carretera a l'altura de Sant Celoni, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

Com a conseqüència del tall de la via es van produir cues de fins a 3 quilòmetres de llargada. Cal mencionar que l'incendi del vehicle es va expandir i les flames van arribar fins a una part de vegetació molt propera a la via, però segons els Bombers de la Generalitat, el foc va poder ser controlat i no es van ocasionar danys importants.


Comentaris

envia el comentari