Cues quilomètriques a l'A-2 per un accident a Pallejà

La via presenta evidents problemes per boira i gel en diferents punts

Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident a l'A-2, a l'altura de Pallejà, talla un carril en sentit Lleida i provoca un total de 3 quilòmetres de cua. La mateixa via, d'altra banda, presenta aquest dissabte, 5 de gener, problemes d'allò més evidents a causa del gel a la calçada. 

La boira és també un dels grans problemes d'aquest dissabte a la demarcació de Lleida hi ha problemes a l'A-2 entre la Panadella i Lleida; C-1412a entre Ponts i Oliola; L-311 entre Cervera i Guissona; L-313 entre Guissona i Oliola; i C-17 a Gurb.

Des dels serveis de trànsit oficials han actualitzat el succès com a controlat i el trànsit s'ha reestablert.

Un accident provoca cues en els dos sentits a la C-58 al Bages

Circulació amb congestió a l'autopista del Vallès. El servei Català de Trànsit ha registrat a les 18.12 hores d'aquest divendres 4 de gener un accident a la C-58 en el seu pas per Monistrol de Montserrat, al Bagesque està provocant afectacions en la mobilitat dels vehicles amb cues en ambdós sentits de la marxa

L'accident de trànsit ha tingut lloc al punt quilomètric 38,50 de l'autopista C-58 i està provocant que la circulació dels vehicles no sigui fluida. Com a conseqüència, hi ha retencions de 0,5 quilòmetres en ambdós sentits i Trànsit ha hagut de proporcionar pas alternatiu perquè els vehicles puguin continuar amb la seva marxa.


Comentaris

envia el comentari