Cues quilomètriques a l'A-2, a Sant Vicenç dels Horts, per un accident

La via ha estat tallada en primera instància però s'ha reobert minuts després. Al punt de dos quarts de nou del matí es registren fins a 10 quilòmetres de cues

Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes
Les retencions són evidents a l'A-2 | CatalunyaDiari.cat

Un accident a l'altura de Sant Vicenç dels Horts aquest matí provoca més de 10 quilòmetres de retencions. El sinistre, que ha tingut lloc a les 07.05 hores del matí, provoca evidents retencions, tot i que ja s'han reobert els carrils afectats. 

Segons informa Trànsit, dos carrils d'aquesta via ha estat tallada en primera instància però s'ha reobert minuts després. Se circula amb constants aturades des de Sant Andreu de la Barca, entre els punts quilomètrics 591 i 601 en direcció a Barcelona. L'accés a l'autovia a través de la B-24 també s'ha vist afectat, amb dos quilòmetres de cues a l'altura de Pallejà.   

Una manifestació a Bellaterra provoca cues a l’AP-7

Una manifestació va obligar a tallar un carril de l’autopista AP-7, al seu pas per Bellaterra, el passat dimecres al matí, provocant fins a set quilòmetres de cues. Un grup d'estudiants va convocar una mobilització en aquest punt de la via per protestar per les taxes universitàries. 

La circulació va ser amb retencions entre els punts quilomètrics 147,00 i 140,00. Després d'uns minuts, el Servei Català de Trànsit va confirmar la reobertura del carril tallat, tot i que les dificultats en el trànsit en aquest punt van continuar. 

Un accident d'un camió provoca 8 quilòmetres de cua a l'A-2, a Òdena

Un camió accidentat va ser la causa d'unes grans retencions que es van produir a l'A-2 el passat 15 de novembre. Trànsit va informar del sinistre del vehicle pesat en el pas d'aquesta via per la població d'Òdena, a la comarca de l'Anoia

Segurament la pluja va ser la causa d'aquest accident que va provocar retencions de fins a vuit quilòmetres, entre els punts 552 i 560 en sentit Lleida. La circulació també es va veure afectada pel fet que s'hagués de tallar un dels carrils. Segons van confirmar informacions de Trànsit a CatalunyaDiari, el sinistre no va provocar ferits i simplement va afectar el pas dels vehicles per aquesta zona. 


Comentaris

envia el comentari