IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cues quilomètriques a l'AP-7, a Barberà del Vallès, per un accident

L'accident provoca fins a 8 quilòmetres de cues

Retencions a l'AP-7 per un accident | CatalunyaDiari.cat

Un accident a l'AP-7, a l'altura de Barberà del Vallès, provoca fins a 8 quilòmetres de retencions en sentit Girona. El sinistre, així mateix, ha tingut lloc a les 7:54 hores d'aquest dilluns, 14 de gener, i els serveis d'emergència ja treballen per normalitzar la situació. 

A causa de l'accident, així mateix, s'ha arribat a tallar un carril de l'esmentada via, tot i que s'ha pogut reobrir mitja hora després. Al punt de les 08:30 hores les retencions són de 7 quilòmetres. 

Diverses vies de tota Catalunya estan patint retencions i en alguns casos accidents i regulacions de trànsit que estan afectant en major o menor mesura el tràfic. A Barcelona a l'altura de Sant Joan Despí hi ha una via amb circulació congestionada des de les 08:15h del matí. La retenció és de 7 quilòmetres en sentit est als trams compresos entre el 609 i el 602 de l'A-2.

Tram de l'A-2 a l'altura de Sant Joan Despí | Trànsit

 

Fa poc més d'una hora i mitja hi ha hagut a Sabadell, a la C-58 a l'altura de Ripollet un accident que ha creat cues de 4 quilòmetres en sentit nord i que ha obligat a habilitar el carril Bus VAO Eco per a tots els vehicles excepte camions. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari