Cues quilomètriques a l'AP-7 per un vehicle avariat a Montmeló

A hores d'ara hi ha un carril tallat en sentit Tarragona

Imatge d'unes retencions a l'AP-7
Imatge d'unes retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

Un vehicle avariat a l'altura de Montmeló provoca a hores d'ara més de 5 quilòmetres de retencions. Les cues, en sentit Tarragona, tenen el seu origen en un carril tallat des del punt de les 10:48. 

Tot i que fa més de 40 minuts que ha tingut lloc el succés, el vehicle avariat i la via tallada a causa d'aquest provoquen unes retencions d'allò més denses a partir del quilòmetre 130,5. Cal esmentar també que les cues han ascendit ràpidament dels 3,5 quilòmetres als 5

Continuen els problemes de circulació entre la Roca del Vallès i Parets 

La circulació continua patint retencions a l'AP-7 en el tram que transcorre entre la Roca del Vallès i Parets en sentit sud de la marxa. Les retencions arriben als 7 quilòmetres en aquest punt de la via

Un accident va provocar cues quilomètriques a les rondes de Barcelona

L'accident es va produir al Nus de la Trinitat provocant retencions tant a la Ronda Litoral com a la Ronda de Dalt. Concretament, es van acumular fins a 9 quilòmetres de cues, en els dos sentits de la marxa, a la B-10 entre Sant Gervasi i el Nus. A la B-20, les retencions van ser de fins a 7,5 quilòmetres entre la zona de la Barceloneta i el Nus de la Trinitat. 

Les retencions que van començar al voltant de dos quarts de deu del matí, després que dos camions topessin entre ells, es van allargar fins a primera hora de la tarda. El sinistre va obligar a tallar un carril d'entrada a la ciutat.   


Comentaris

envia el comentari