IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cues quilomètriques a l'AP-7 per una manifestació a Bellaterra

La via ja ha estat reoberta, tot i que inicialment s'ha hagut de tallar un carril

Imatge de l'accident que talla un carril de l'AP-7
Imatge de l'accident que talla un carril de l'AP-7 | Pau Ruiz

Una manifestació d'estudiants a l'AP-7 ha obligat a tallar, momentàniament, un carril de l'autopista. Segons informen fonts de Trànsit a CatalunyaDiari, però, l'ha via s'ha reobert minuts després i les retencions són ara de 7 quilòmetres a l'altura de Bellaterra. En aquesta mateixa línia, així mateix, també cal destacar que en qüestió de pocs minuts les cues han passat de ser de 3 a 7 quilòmetres. 

Les retencions, que es produeixen entre els punts quilomètrics 147,00 i 140,00, i s'haurien produit per la manifestació d'uns estudiants que han tallat l'AP-7 i la B30 en contra de les taxes universitaries. Els serveis de Trànsit, tot i això, haurien pogut reobrir la via minuts desrprés, tot i que les retencions en aquest punt estan sent d'allò més evidents i dificultoses per a una hora punta. 

L'AP-7 presenta més de 3 quilòmetres de retencions
L'AP-7 presenta més de 3 quilòmetres de retencions | Pau Ruiz

 

Una manifestació provoca 7 quilòmetres de retencions

Les llargues cues a l'AP-7 arriben des de Mollet fins a Bellaterra, i van en clara ascendència. La via, així mateix, s'ha pogut reobrir al punt de les 09:10 hores després que un grup d'estudiants haguessin tallat momentàniament la carretera annexa a la Universitat Autònoma de Barcelona


Comentaris

envia el comentari