Cues quilomètriques a l'AP-7 entre Rubí i Barberà per l'incendi d'un vehicle

L'incendi ha tingut lloc a quarts de tres de la tarda
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

L'AP-7 presenta més de 8 quilòmetres de retencions entre Rubí i Barberà del Vallès a causa de l'incendi d'un vehicle. Tot i que el succés ha tingut lloc al punt de dos quarts de tres de la tarda, una hora i mitja després la via continua presentant grans afectacions, encara que el foc ha estat apagat abans de les 15.00 hores, segons els Bombers de la Generalitat.

 

 

Des del Servei Català de Trànsit s'ha informat que, com a conseqüència de l'incendi del vehicle s'han hagut de tallar dos carrils de la via, a l'altura de Barberà del Vallès i en direcció Tarragona. També s'informava que, al voltant de les 15.50 hores havien arribat a haver-hi retencions de fins a 12 quilòmetres a l'AP-7 entre Montmeló i Barberà en sentit sud. 

 

Després que el foc hagi estat extingit pels Bombers la situació es normalitza a poc a poc peròles retencions encara afecten la via.

 

L’A-2, tallada a Girona per l'incendi d'un altre vehicle

Avui mateix un altre incendi d'un vehicle ha provocat també afectacions una altra via catalana. Ha estat a l'A-2 gironina, a l'altura del terme municipal de Sils. En aquest cas, l'avís a Bombers ha arribat cap a les 14.08, ha estat el conductor del mateix vehicle qui ha alertat que el seu cotxe s'estava cremant. Els fets han tingut lloc al quilòmetre 692 en sentit sud.

 

Un cop rebut l'avís, una dotació de Bombers es traslladava fins al lloc del succés, en pocs minuts es declarava el foc com a controlat i el Sistema d'Emergències Mèdiques acudia al lloc per atendre el conductor del vehicle, que, segons les informacions donades, no presentava cap ferida de consideració.

 

Com a conseqüència de l'incendi d'aquest vehicle la via quedava tallada en sentit sud, fins que el cotxe no ha estat retirat no s'ha tornat a reobrir, provocant retencions en ambdós sentits de la marxa.Comentaris

envia el comentari