Llargues cues a la C-58, a Terrassa, per un accident

Les cues són de fins a 6 quilòmetres i bloquejen l'entrada a Barcelona

Un accident a la C-58 a l'altura de Terrassa està provocant retencions de fins a sis quimòmetres | Twitter (@antiradarcatala)

Un accident a la C-58, a l'altura de Terrassa i en sentit Barcelona, provoca fins a sis quilòmetres de cues a primera hora d'aquest dimecres, 13 de febrer. L'incident ha tingut lloc al punt de les 07.28 hores al punt quilomètric 14 de la via esmentada. També ha estat necessari tallar un dels carrils de la via.  

Un home conduïa en contradirecció i sota els efectes de l'alcohol pel centre de Terrassa | Cedida

 

El passat divendres a la tarda, 1 de febrer, un conductor circulava incorrectament i en contradirecció pel carrer d'Arquímedes del municipi de Terrasa, Vallès Occidental. Un veí, en veure la infracció, va alertar els agents de la Policia Municipal de la localitat del Vallès, que es van personar fins al lloc dels fets per localitzar el conductor infractor i per, tot seguit, fer-lo estacionar en una plaça annexa.

Segons informa la policia, els agents van notar que el conductor es trobava sota els efectes de l'alcohol i el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia, en la que va donar una taxa positiva penal de 0.83 mg/l, és a dir, el triple de la taxa permesa. Després van voler realitzar-li les proves d'alcoholèmia de contrast a la comissaria, però el conductor es va negar a realitzar-les correctament.

Per aquest motiu, els agents van detenir l'home, que va ser citat al jutjat per conduir sota els efectes de l'alcohol i per negar-se a fer les proves d'alcoholèmia. Els agents van obrir diligències penals dels fets i van immobilitzar el vehicle, que va ser retirat per la grua municipal.               


Comentaris

envia el comentari