URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Cues quilomètriques i un carril tallat a l'A-2, a Sant Joan Despí, per un accident

Segons Trànsit les cues van en ascendència i es recomana precaució

L'accident, situat a l'altura de Sant Joan Despí, provoca més de dos quilòmetres de cues en sentit Lleida | CatalunyaDiari.cat

Un accident a l'A-2, a l'altura de Sant Joan Despí, provoca més de dos quilòmetres de cues en sentit Lleida. Segons Trànsit, però, les cues van en ascendència i es recomana precaució. Els serveis desplaçats fins al punt de l'accident, d'altra banda, han tallat un carril al punt quilomètric 606. De moment s'espera l'actuació dels equips desplaçats per poder començar a millorar la circulació de la zona.

Les retencions van provocar cues de fins a 4,5 quilòmetres a la Ronda de Dalt | Twitter (@antiradarcatala)

Un accident a la Ronda de Dalt, a l'altura de la Pota Sud al Prat de Llobregat, va provocar ahir més de dos quilòmetres de retencions. Els equips d'emergències, en aquesta línia, van haver de tallar un carril en direcció Sitges, al Garraf. 

No és l'única complicació viària que es va registrar ahir al vespre, ja que la mateixa Ronda de Dalt presentava 4,5 quilòmetres de cues en sentit Nus de la Trinitat. Un vehicle avariat, en aquest cas, provocava evidents complicacions entre els punts quilomètrics 6 i 10 de la via esmentada. Tot i això, els serveis viaris van poder retirar el vehicle que obstaculitzava la circulació i, poc a poc, es va poder normalitzar la situació.


Comentaris

envia el comentari