TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els CDR convoquen una nova mobilització per avui

Denuncien una cuidadora per robar joies i 40.000 euros a una anciana amb Alzheimer a Barcelona

La cuidadora va robar les joies i una gran quantitat de diners a la dona de 91 anys malalta que cuidava
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat una cuidadora de Barcelona , de 58 anys i de nacionalitat espanyola, per robar joies i més de 40.000 euros a una dona de 91 anys malalta d'Alzheimer. La víctima guardava els objectes de valor en un calaix de la tauleta de nit del pis on vivien. 

 

La investigació es va iniciar després que la germana de l'anciana, que convivia amb ella, denunciés a la policia que havien desaparegut molts diners i joies. Els agents van comprovar que la persona que cuidava a la víctima a casa seva havia venut diverses joies en establiments especialitzats. 

40.000 euros en joies robades a una anciana amb Alzheimer

Amb aquesta informació els investigadors van contactar amb la cuidadora per tal d'esclarir els fets. La dona va confessar i va explicar havia lliurat el material robat a la seva parella sentimental. L'home va tornar a la policia dos sobres amb 40.000 euros i una part de les joies.

 

 

Les joies i els diners van ser retornats a la víctima i la cuidadora va ser denunciada per delicte de furt i està a l'espera de ser citada judicialment.

Les recomanacions per evitar furts a persones grans

Els Mossos d'Esquadra recomanen que els familiars de persones que són ateses per cuidadores de la llar prenguin mesures per tal que les joies i diners no estiguin a l'abast de tothom. Així mateix, recomanen que les persones grans no tinguin grans quantitats de diners a casa i que en cas que hagin d'anar al banc, ho facin acompanyats de persones confiança per tal d'evitar que puguin ser víctimes de fets delictius.

 

En cas que siguin cuidats per altres persones, és recomanable fer seguiment de l'atenció rebuda i tenir un control dels cuidadors.

Comentaris