IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La seu de la CUP del carrer de Casp de Barcelona comença l'any amb pintades a favor de la unitat d'Espanya

Aseguren que no denunciaran els fets a la policía

La seu de la CUP ha començat l'any amb mal peu i es que avui dimarts, 2 de gener, han denunciat que han estat víctimes d'un nou atac bandàl·lic. Segons ha explicat la candidatura a través del seu compte de Twitter han guixat amb pintura una de les parets de la entrada pricnipal de la seva seu central situada als baixos del número 180 del carrer Casp de Barcelona. 

Han començat l'any amb un «Viva España» a la façana del seu local

«Viva España», és la pintada a favor de la unitat d'Espanya amb la que s'han topat a l'hora d'obrir el centre neuràlgic del partit. En aquesta ocasió segons ha avançat el Periodico no presentaran denuncia als Mossos d'Esquadra i asseguren que desconeixen de moment l'autor dels fets.

Tot i explicar que és un acte «aïllat» s'han pres l'incident amb optimisme i la seva resposta als fets ha estat la següent: «No ens faran retrocedir. Seguim Sense Por» Aquest però no és el primer atac que ha tingut al carrer Casp de la ciutat comtal i és que ja han sigut víctimes d'altres atacs d'aquest tipus. 

No es la primera vegada que la seu és vítcima d'un atac d'aquest tipus

Justament, el passat 9 d'octubre la formació amb quatre escons al Parlament de Catalunya ja van fer públiques diverses pintades en les quals els titllaven de «nazis», «escòria» i «terroristes», entre altres insults. Tot i això, l'agressió no va quedar aquí i es que van intentar cremar la porta del local a més d'introduir silicona als panys per impedir l'entrada dels membres de la CUP al seu interior. 


Comentaris

envia el comentari