IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

Daesh llança un nou vídeo amenaçant amb nous atacs terroristes a grans ciutats d'Espanya

En el seu últim vídeo l'organització fa un repàs dels diferents fronts de Guerra que tenen oberts, i amenacen de realitzar més atacs

Captura del vídeo propandístico del Daes 'Flames of War II'
Captura del vídeo propagandístic de Daesh 'Flames of War II' | annacksecurity.com

El grup terrorista Daesh ha tornat a sorprendre i sobresaltar la població amb un nou vídeo publicat aquesta passada matinada a les xarxes socials. En aquesta ocasió, i sota el nom de 'Flames of War II', el grup gihadista ha llançat una nova superproducció propagandística sobre les seves actuacions terroristes en anglès, on fan un repàs dels diferents fronts de guerra en els quals estan immersos actualment a l'Orient Pròxim.

  

  

Amb aquest nou vídeo, l'Estat Islàmic ha volgut enviar un nou i clar missatge al món: «Lluitaran fins a l'últim home i fins a l'última hora». En aquesta ocasió han volgut utilitzar el nom del joc i actualment videojoc ‘Flames of War’, el qual permet representar batalles en col·laboració en els fronts europeus —occidental i oriental— i el Nord d'Àfrica de la Segona Guerra Mundial.

Captura del vídeo propandístico del Daes 'Flames of War II'
Captura del vídeo propagandístic de Daesh 'Flames of War II' | annacksecurity.com

 

En aquesta ocasió, amb aquesta superproducció amb gràfics impecables emulant els videojocs d'última generació, el Daesh ha volgut assenyalar tots els països en els quals han realitzat atacs, especialment els Estats Units, encara que també en diferents i significatius punts d'Europa.

Així mateix, el vídeo propagandístic de les seves actuacions terroristes també ha estat utilitzat per enviar missatges amenaçadors a altres països europeus, entre els quals s'inclouen les grans ciutats d'Espanya. I posteriorment, fa un repàs de les victòries que han aconseguit aquests últims mesos en els fronts de l'Iraq i Síria.

Captura del vídeo propandístico del Daes 'Flames of War II'
Captura del vídeo propagandístic de Daesh 'Flames of War II' | annacksecurity.com

Comentaris

envia el comentari