Equip de la Unión Balompédica Lebrijana

Daniel, el jove futbolista que deixa un equip destrossat: «Quedarà en la història»

Familiars i amics van poder donar el darrer adeu a Daniel Romero

Daniel Romero és un dels joves que ha perdut la vida en l'incendi d'un pis a Huelva. Ara, el jove futbolista ha tingut el comiat que es mereix, amb els seus éssers estimats i al lloc que el va veure créixer.

El municipi andalús de Lebrija roman de dol després de la dolorosa pèrdua. «No hi ha paraules de consol, porteu el dolor de l'ànima, el que fa més mal», deia el sacerdot. A més, Daniel Romero també deixa molt tocat el seu equip de futbol, institució a la qual pertanyia des que era molt petit i que ara lamenta perdre un dels seus futbolistes més importants.

Tot un poble plora per la dolorosa pèrdua de Daniel Romero

Daniel Romero era un jove molt estimat a Lebrija, ja que tota la família és d'aquest municipi. Tots es coneixen entre ells i és per això que la mort del noi ha significat un dur revés.

Sara Montero i Andrea Mejías són les altres dues víctimes que s'ha cobrat el terrible incendi de Huelva i que ha deixat molt tocats familiars, amics i éssers estimats dels tres joves.

Daniel Romero volia ser bomber, però estudiava Treball Social a la Universitat de Huelva i no se li donava gens malament. Diversos professors del centre van assegurar que era «un noi llest que sobresortia de la resta». Els seus companys de classe també van dedicar unes paraules emotives per acomiadar el jove i van assegurar que era «un noi encantador, que sempre donava ànims als seus companys».

Comunicat d'acomiadament per a Daniel Romero
El club de futbol de Daniel Romero s'ha acomiadat del noi amb aquesta publicació a les xarxes socials. | Unión Balompédica Lebrijana

El futbol també està de dol després de la mort de Daniel Romero

Daniel Romero era un gran aficionat al futbol i prova d'això era que era jugava a la Unión Balompédica Lebrijana i havia vestit els seus colors des que era tan sols un nen. Tanmateix, aquest darrer any, a causa dels seus estudis universitaris, va haver de deixar de jugar, ja que no podia assistir als entrenaments amb regularitat.

Fins a la temporada passada, formava part de la plantilla del Sènior B de la Lebrijana. La seva posició era la d'extrem esquerre, «tenia un bon regateig, era un noi amb el cap centrat, apassionat de l'esport. Un xaval molt sa», assegurava el president de l'entitat, José Antonio Piñero Fuentes.

Malgrat no vestir ja de curt, no es perdia els partits del seu equip per res del món. Festejava les victòries com el que més i transmetia la seva constant alegria als seus companys. La directiva del club també ha volgut donar un darrer adeu a Daniel Romero i donar el condol als seus éssers estimats: «El seu nom quedarà per a la posteritat en la història del nostre Club», van comunicar.

Daniel Romero estimava el seu poble i el seu equip de futbol

L'alcalde de l'Ajuntament de Lebrija, Pepe Barroso, ha aprofitat per transmetre un comunicat per lamentar la trista pèrdua del jove estudiant que ha mort en un pis de Huelva. Assegura que és un «dia trist» per al municipi i ha decretat «tres dies de dol per Daniel». Tot Lebrija «està consternat i impactat per la notícia». La trista mort de Daniel Romero ha deixat molt tocat tots els habitants.

Des de Catalunya Diari volem traslladar el nostre condol a la família del jove de Lebrija, Daniel Romero. Descansa en pau.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp