rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

David Bisbal rendeix un homenatge al petit Gabriel a Almeria

El cantant d'Almeria, al costat de la seva filla i la seva neboda, ha visitat 'La Balena', on milers de persones han dipositat flors, dibuixos i missatges en memòria del petit
David Bisbal en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

La mort del petit Gabriel Cruz ha commocionat a tota Espanya. Tot i que ja fa un mes de la seva desaparició i mort a les mans de la parella sentimental del seu pare, Ana Julia Quezada, el record del menor segueix estant molt present, sobretot per a tots els veïns d'Almeria.

 

L'escultura de 'La Balena' situada en el passeig marítim de la ciutat s'ha convertit en l'altar de Gabriel, lloc on tots segueixen dipositant flors, ninots i missatges per al petit i tota la seva família després de la tragèdia. David Bisbal ha estat un ciutadà més que s'ha sumat a aquest homenatge.

Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

 

David Bisbal rendeix un homenatge a Gabriel

El cantant d'Almeria està passant uns dies a la seva terra natal per gaudir de la Setmana Santa al costat de la seva dona Rosanna Zanetti i la seva filla Ella, fruit de la seva relació amb Elena Tablada. Bisbal, a més de passar temps en família, també ha volgut visitar 'La Balena' de Gabriel.

 

Al costat de la seva filla i la seva neboda, David Bisbal ha volgut mostrar també el seu suport i condolences a la família de Gabriel Cruz. El cantant ha volgut publicar l'emotiva estampa de la seva filla Ella i la seva neboda Claudia en l'altar del petit, resant davant molts missatges, dibuixos, ninots i flors.

 

La seva filla i la seva neboda li han deixat un dibuix

Les dues nenes també van voler deixar uns dibuixos de peixos per homenatjar a Gabriel: «Claudia i Ella, resant-li a Gabriel. Li deixem uns 'peixets' pintats per elles. Almeria i el món s'ha unit per tu Gabriel».

 

Han estat milers els veïns d'Almeria i altres llocs d'Espanya que s'han acostat fins a 'La Balena' per retre homenatge al petit. Es va decidir que seria aquesta l'escultura per homenatjar a Gabriel perquè al nen l'apassionava el mar i els peixos. Ara, la balena més visitada d'Almeria sempre mantindrà viu el seu record.