David Bustamante cancel·la la seva participació en la gala nadalenca d''Operación Triunfo' en l'últim moment

Alguns apunten que el cantant viu una «indisposició» provocada per la situació amb Paula Echevarría
David Bustamente en uns concerts de cadena Dial | Gtres

David Bustamante ha cancel·lat, en l'últim moment, la seva participació en la gala de Nadal organitzada per 'Operación Triunfo'. Segons estava previst, el cantant actuaria acompanyat de diversos dels que van ser els seus companys al programa i als participants d'aquest any. Segons les primeres informacions avançades per 'Fórmula TV', el càntabre estaria patint una «indisposició» que també li hauria impedit participar en la gravació del disc recopilatori.

  

  

Cal recordar que aquesta notícia es produeix només un dia després del seu retrobament amb la seva exdona, Paula Echevarría. Després de passar mesos separats i sense veure's, la parella assitia, per separat, a l'actuació de Nadal de la seva filla Daniella al col·legi de Madrid on estudia.

 

Una doble actuació sense protagonista

Aquesta cancel·lació ha sorprès ha molts que esperaven amb ànsies aquest nou retrobament entre els concursants originals del mític concurs de talent musical. I és que Bustamante és un dels extriunfitos més estimats pel públic i s'havia convertit en una de les grans apostes per la nit de Nadal de TVE. A més, cal destacar que la seva absència se suma a la de Chenoa i Bisbal, que tampoc podran assistir al programa a causa del contracte d'exclusivitat que tenen amb Mediaset i Atresmedia.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Aquest mateix matí, diversos dels participants d''OT 1', han anat fins a l'acadèmia per començar a assajar l'esperat programa. Manu Tenorio, Rosa López, Àlex Casademunt, Gisela Lladó, Javián i Verónica Romero ja han conegut els seus predecessors i han cantat amb ells. I és que el pitjor, és que Bustamante no tenia una sola actuació, sinó que en tenien previstes dues. El cantant havia d'interpretar 'Te quiero' amb Miriam, on serà substituït per Javián i 'Vivo por ella' amb Nerea, que ara tindrà a Casademunt com a company.

No trascendeix el motiu de la seva «indisposició» 

L'encara marit de l'actriu paula Echevarría ja era un dels habituals al programa de TVE i, fins i tot, havia adquirit el paper de jurat en dues ocasions acompanyant a Mónica Naranjo, Manuel Martos i Joe Pérez-Orive. De moment no ha transcendit la molèstia que li impedirà estar a la gala i ara s'uneix a les baixes dels ja citats i de Mireia i Juan Camús, que tampoc estaran al programa nadalenc.