David Flores defensa al seu pare als tribunals i s'enfronta a Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado es veu obligada a lluitar contra els seus propis fills

Antonio David ha arribat al costat de la seva parella i el seu fill| Cedida

 

La batalla judicial que mantenen Rocío Carrasco i Antonio David ha acabat per esquitxar als seus fills, com era d'esperar. Fa uns dies vam saber que el pla de la filla de Rocío Jurado implicava demandar a la seva exparella fins a veure'l condemnat, i que no estava disposada a perdonar-li ni una. El que ja sabíem és que l'única basa que jugava a favor d'Antonio eren els seus fills, i que la seva filla més gran, Rocío, estaria disposada a testificar en contra de la seva mare, si fos necessari, per ajudar al seu pare. No obstant això, segons 'Informalia', qui s'ha personat aquest dilluns als Jutjats d'Alcobendas, a Madrid, ha estat el seu fill, David Flores.

David ha arribat agafant de la mà a la seva madrastra| Cedida

 

Agafat de la mà de l'Olga, l'actual esposa del seu pare, i amb unes ulleres de sol que li tapaven els ulls, el fill petit de l'exguàrdia civil ha arribat acompanyat del seu pare, demandat per suposats maltractaments. El col·laborador televisiu s'ha mostrat realment sorprès per la presència de Rocío Carrasco als jutjats, mentre que el seu fill ha volgut que la seva mare veiés com abraçava i feia petons a la seva madrastra. Això sí, cap d'ells ha volgut donar declaracions als mitjans situats a les portes del tribunal.

Carrasco li va interposar una nova demanda a la seva exparella perquè, pel que sembla, el pare no va lliurar al seu fill a la data estipulada, quan encara li faltava un mes per complir la majoria d'edat. El pare, no obstant això, es defensa, i assegura que el jove no volia tornar amb ella, i que, de fet, no l'ha vist ni ha tingut contacte amb ella des de fa gairebé un any, per voluntat pròpia. El que està clar és que no són bons temps per a Flores que, a més d'enfrontar-se a la seva exparella, també ha de lluitar contra els seus propis fills.

Rocío Carrasco s'ha hagut d'enfrontar també al seu fill| Cedida

 


Comentaris

envia el comentari