El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona.

David, el jugador de rugbi desaparegut a Barcelona: els Mossos fan una troballa clau

És la segona desaparició d'un jugador de rugbi estranger a Barcelona

El passat 29 d'octubre va desaparèixer a Barcelona Levi Simeon David, un famós jugador de rugbi britànic. David, va ser vist per última vegada en un establiment de la Rambla de Barcelona, a The Old Irish Pub. Arran dels fets, la família del noi, va iniciar una crida a través de les xarxes socials per poder localitzar-lo.

Tal com va informar Betevé, Levi Simeon David era una estrella anglesa, exjugador del Bath Rugby, club que també va difondre el missatge de la desaparició. L'anglès va ser vist per última vegada a l'Old Irish Pub, situat al número 31 de la Rambla de la ciutat comtal. Per aquest motiu, els Mossos van demanar col·laboració ciutadana.

The Old Irish Pub de Barcelona
The Old Irish Pub de Barcelona: Lloc on va ser vist per última vegada el noi de 24 anys. | GoogleMaps

Tres setmanes desaparegut

La cerca de David continua i després de tres setmanes sense pistes, els Mossos d'Esquadra han trobat una peça clau que els permet estirar el fil i continuar amb la investigació. Tal com informa El Caso, els agents haurien trobat el passaport del desaparegut, encara que no han volgut donar més detalls.

A més, la mare de David, Julie, la qual va decidir venir a la ciutat comtal per ajudar en la cerca, ha declarat que no s'ha pogut observar cap moviment al compte bancari ni al telèfon mòbil del seu fill. Fet que preocupa als investigadors.

Levi Simeon David té 24 anys i fa 1,76 metres d'alçada. El club on jugava, va publicar un correu electrònic per si algú tingués algun tipus d'informació que pogués ajudar en la localització del jove: findlevidavis@gmail.com.

Segona desaparició d'un jugador de rugbi a Barcelona

David és el segon jugador de rugbi estranger que desapareix a Barcelona. El mes de setembre, treballadors de la sala Apolo de Barcelona van localitzar el cos sense vida del jugador australià de rugbi Liam Hampson al complex d'oci, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Un altre jugador, A. J. Brimpson, havia alertat a través del seu compte d'Instagram que no veia el company des de feia 39 hores. L'últim lloc on havien estat junts era, precisament, la sala Apolo. Tot apuntava a una mort accidental després que el jugador caigués d'una alçada de 10 metres. Els dos jugadors estaven de vacances a Europa.