'De hoy en un año', el nou programa de Pedro García Aguado i Atresmedia

L'exjugador de waterpolo ha presentat el seu llibre «A salvo en la red» i ha revelat quin serà el seu pròxim treball a la televisió

Pedro García Aguado prepara un nou programa de televisió. | Cedida

Pedro García Aguado estrena estiu publicant un llibre que ha presentat al programa de Dieter Brandau en 'esRadio'. A més, ha volgut aprofitar l'ocasió per a revelar en primícia quin serà el seu pròxim programa per a Atresmedia: «Acabaré de gravar al setembre un programa anomenat 'De hoy en un año'. La primera part es va gravar l'any passat i són persones que es proposen un repte personal d'un any per a un altre», explicava. Un projecte que, pel que sembla, l'ha emocionat particularment, ja que segons ha explicat «la gent venia al plató per a explicar-m'ho a mi. Jo era un catalitzador perquè comencessin».

D'aquesta manera, García Aguado continua amb la seva línia professional d'ajudar als altres com ja va fer al seu pas per 'Hermano Mayor'. En aquesta ocasió, l'exjugador de waterpolo ha explicat que s'ha trobat, per exemple, amb casos de persones que s'han proposat aprimar «per feina o perquè el sobrepès els impedeix tenir fills», així com diferents objectius com fer «una carrera popular». Després de gravar una primera part del programa l'any passat, ara està treballant en la segona part, descobrint quantes persones de les quals van anar a demanar-li ajuda ara han aconseguit aconseguir el seu objectiu.

D'altra banda, el 'coach' ha explicat tots els detalls sobre el seu llibre, que ha escrit al costat de Francisco Castaño Mena. Amb el títol 'A salvo en la red, como proteger a tus hijos en Internet y redes sociales', el presentador de 'La Isla' analitza com ensenyar als més petits de casa a fer un bon ús de les xarxes, a més de reflexionar sobre quin és «el moment en el qual vas a comprar al teu fill el telèfon mòbil i a quina edat ha de ser». Tot i els múltiples perills existents, García Aguado reconeix que la clau per als pares passa per «estar informat i acompanyar-los per a estar fora de perill».


Comentaris

envia el comentari