Ana Quezada un dia abans de ser detinguda per la mort de Gabriel: «Ningú pot fer-li mal a Gabriel, és un angelet»

La parella del pare del menor es mostrava molt dolguda i preocupada davant les càmeres

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | RTVE

Durant un directe al programa de La Sexta, 'Expediente Marlasca', el passat dissabte 10 de març, la parella del pare de Gabriel, Ana Julia Quezada, es mostrava realment preocupada i dolguda davant les càmeres. 

Així doncs, i aparentment molt afectada, la detinguda per la mort del petit Gabriel explicava la complicada situació què estaven vivint: «Ens diuen que mengem, que dormim, però és impossible, si no és amb medicaments, no podem dormir»

Tanmateix, i durant un altre moment de l'entrevista, la dona agafa la mà del pare del menor, Ángel, mentre es pregunta davant les càmeres com podia ser que algú li fes mal al petit: «Ningú pot fer-li mal a Gabriel, és un angelet, ningú».

De fet, en aquell mateix moment, va ser preguntada per la troballa de la samarreta, sobre la qual Ana Julia reconeixia que era estrany que hagués sigut ella mateixa qui l'hagués trobat, però, ràpidament, li restava importància: «És estrany però ens és igual, l'important és que aparegui Gabriel. Què l'hàgim trobat nosaltres, ens és igual. Ens dóna esperança»

Durant els dotze dies que el nen ha estat desaparegut, Ana Julia Quezada s'ha mostrat fidel a Ángel i sempre ha sigut el seu suport. «La meva parella em treu de casa també perquè fem una volta, perquè no m'esfondri allí», explicava Ángel trencat del dolor davant les càmeres.

Ana Quezada con Ángel Cruz, el padre de Gabriel
Imatge d'arxiu d'Ana Quezada i Ángel Cruz, el pare de Gabriel.   | Facebook

 

Una actitud que cridava l'atenció 

Tanmateix, cal destacar que Ana Quezada va estar col·laborant en la recerca del petit Gabriel en tot moment, tot i que el seu comportament va cridar l'atenció: «Una de les coses que havia aixecat sospites és que a Ana se la veia més afectada que el pare i la mare, havien començat a sospitar d'una certa sobreactuació», ha relatat el periodista Manuel Vilaseró, amic de la família de Gabriel Cruz.

El periodista també ha relatat que «la relació amb Gabriel era dolenta però clar, no et desfàs d'un nen perquè tinguis una mala relació amb ell, ha d'haver-hi moltes més coses que no coneixem».

D'altra banda, cal destacar que Ana era una persona que estava ben acceptada dins la família, excepte pel petit Gabriel. La detinguda de la mort del menor de 8 anys va arribar a Espanya feia uns anys i vivia amb el pare de Gabriel, Ángel, des de feia un any i mig. 


Comentaris

envia el comentari