Un dels cinc acusats de la violació en grup al Baix Llobregat: «Deixeu-la, que aquesta ens la 'liarà'»

La noia ha donat més detalls del dia dels fets

Imatge del furgó dels Mossos que traslladava Jordi Magentí als jutjats.
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esqueadra. | CatalunyaDiari.cat

Continua la investigació sobre els cinc nois acusats d'estar relacionats amb una presumpta violació grupal que una noia de Molins de Rei, al Baix Llobregat, la qual va denunciar els fets el passat 19 de maig. 

Cal recordar però, que la magistrada de la sala 1 de Sant Boi, la jutgessa García-Valdecasas, en va acordar la seva llibertat amb mesures cautelars per falta de proves. No obstant això, la víctima estaria recordant, amb el pas del temps, més detalls de la presumpta violació, els quals podrien ser clau per a la investigació. 

Les declaracions de la víctima

Segons informen fonts pròximes a la investigació, quan van trobar la jove, aquesta estava espantada, desorientada i avergonyida. Tanmateix, va dir que l'havien ficat a un maleter per agredir-la sexualment i després la van tirar del vehicle quan aquest encara estava en marxa. 

La dona no recordava ni tan sols com havia arribat allà i duia la roba esquinçada. Després de ser localitzada, la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Sant Boi, on un equip mèdic li va realitzar una exploració, i va determinar que havia patit una agressió sexual. 

A partir d'aquí, i tenint en compte l'estat de nerviosisme en què es trobava la noia, aquesta hauria fet quatre declaracions diferents, però sempre mantenint que havia sigut violada per cinc joves. 

En un primer moment, la jove va assegurar que no coneixia els presumptes agressors i que la van ficar dins un cotxe sense la seva voluntat: «Em van agafar violentament i em van ficar dins un maleter, 15 minuts després van parar a un descampat i mentre un m'agafava fort dels braços, els altres em van penetrar vaginalment». 

Els Mossos busquen els vídeos de la violació

Cal recordar, que la noia estava confusa, ja que havia consumit alcohol i drogues abans dels fets. Per aquest motiu, també va arribar a dir, en un primer moment, que els nois li havien robat el mòbil. No obstant això, i amb el pas del temps, la noia va recordant el moment de l'agressió amb més nitidesa. 

Així doncs, en la seva segona declaració va recordar que no li havien robat el mòbil, sinó que l'havia perdut, juntament amb la cartera, dins la discoteca. 

En la seva tercera declaració, la noia va explicar que abans que la raptessin i violessin, va estar prenent cocaïna amb un altre grup diferent de nois. Tanmateix, va descriure el noi que li agafava els braços en el moment de la violació, sobre el qual assegura que li va dir «estigues quieta puta», perquè els altres poguessin violar-la. A més, va assegurar que un dels cinc portava un tatuatge. 

Finalment, i en la quarta declaració, la noia va donar molts més detalls de la presumpta agressió i va explicar que un d'ells va dir: «Deixeu-la, que aquesta ens la 'liarà'». 

D'altra banda, els acusats i un testimoni asseguren que va ser tot consentit i que fins i tot era ella la que portava la iniciativa. Asseguren que van arribar a fer vídeos i fotos però que van esborrar-les. 


Comentaris

envia el comentari