ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Decreten un any i mig de presó per l’home que va apallissar Àlex Casademunt

Un jove de 22 anys va optar per trencar-li un got de vidre al cap en una baralla a Vigo

Àlex Casademunt después de la agresión.
Àlex Casademunt, després de l'agressió patida a Vigo | Cedida

Àlex Casademunt va saltar a la palestra fa gairebé un any després de rebre una brutal pallissa a Vigo. Els fets, que van tenir lloc el gener de 2017, van succeir després d’una baralla on Casademunt va sortir molt mal parat.

De fet, un jove de 22 anys va trencar-li un got de vidre al cap i això va provocar que el participant de la primera edició d’Operación Triunfo acabés presentant evidents ferides a la cara.

Un any i mig de presó per a l’agressor

La Fiscalia demanava cinc anys de presó. Tot i això, la pena per a l’agressor del cantant català però ha quedat suspesa a condició que E.G.C. —aquestes són les inicials de l’home que es va enfrontar a Casademunt— no delinqueixi durant aquest període de cinc anys.

Aquest, doncs, haurà d’abonar la taxa regulada per la responsabilitat civil que li pertoca fixada en 15.000 euros.

La xifra marcada, d’altra banda, s’ha donat a conèixer després que les dues parts implicades en el succés arribessin a un acord de conformitat abans de la celebració del judici marcat al Jutjat penal 2 de Vigo.

Álex Casademunt reapareció en 'Hora Punta' con lesiones en la cara
Álex Casademunt a 'Hora Punta'  | RTVE

 

Va arribar a assegurar que gairebé perd un ull

Ho va fer al programa ‘Hora Punta’, presentat per Javier Cárdenas. Casademunt, aleshores, va relatar que estar a punt de perdre el seu ull esquerre, i fins i tot el metge que el va tractar no s'ho explicava i ho qualifica de miracle.

I és que aquest, presentava un tall a la parpella que no va arribar al globus ocular per qüestió d'un mil·límetre.

Encara que va estar gairebé quatre hores a quiròfan amb unes ferides profundes a la part esquerra de la cara, va haver-hi problemes per cosir-li les ferides de l'orella i fins i tot van haver d'utilitzar fins i tot una cola especial.


Comentaris

envia el comentari