Entrada de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Es deixa les claus a casa i gairebé mor en caure des d'un tercer pis a Catalunya

L'home està ferit de gravetat

Un home de 87 anys i veí de Roselló, situat a la comarca del Segrià, ha resultat ferit greu en caure des d'un tercer pis. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda. Tal com informa El Caso, l'home es va deixar les claus dins de casa i no tenia manera de poder accedir-hi.

Arran d'això, l'home de 87 anys va decidir intentar entrar a l'immoble pel balcó. Desafortunadament, no ho va aconseguir i es va precipitar al buit des d'un tercer pis. Arran del succés, l'home va quedar ferit de gravetat i va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Va intentar entrar pel balcó

Al voltant de les 20:05 hores de dilluns a la nit, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l'avís sobre l'incident. L'home d'edat avançada va ser trobat inconscient enmig de la vorera de la localitat. Dues ambulàncies es van personar fins al lloc per traslladar-lo a l'hospital.

Fins al lloc dels fets també es van traslladar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació. L'incident va tenir lloc en un bloc de pisos del número 1 del carrer Ronda Sant Pere del municipi.

Es va deixar les claus dins del pis

Pel que sembla, i tal com afirma El Segre, l'home va sortir de casa seva i es va deixar les claus a dins. D'aquesta manera, l'home de 87 anys va voler entrar passant des d'una finestra al balcó del domicili amb una mala sort que es va desequilibrar i va caure al buit. Ara, els fets es troben en mans de la policia.