Un dels acusats de 'La Manada' ha sigut pare dins de la presó

A.M.G va deixar embarassada la seva parella en el primer «vis a vis" que se li va concedir a la presó
Imatge de 'La Manada' amagant la cara dels acusats. | Cedida

 

Divendres passat 1 de desembre, l'Audiència de Navarra rebutjava la posada en llibertat dels cinc acusats de la presumpta violació d'una jove de 18 anys durant els Sanfermins de 2016. Concretament, s'ha rebutjat la sortida de la presó els membres de 'la Manada', com una mesura preventiva abans que es conegui la sentència definitiva, en un termini de dos mesos aproximadament.

 

Els familiars han vist com novament s'han esfumat les esperances que els cinc acusats de violació tornessin a casa. I és que malgrat tot el que ha passat i de la gran polèmica que s'ha generat tant en els mitjans de comunicació com a les xarxes socials, ells encara segueixen donant suport al cent per cent a Àngel Boza, Jesús Escudero, José Ángel Penyora, Alfonso Cabezuelo i A.M.G. -un auto prohibeix la difusió del seu nom.

La confiança de les persones més properes segueix intacta: «Dins del que es pot, estem tranquils, perquè estem convençuts que ells no han violat ningú. El que van fer no va estar bé, és una malifeta. Però seguim pensant el mateix que el primer dia», ha assegurat l'oncle del militar suspès, José Luis.

 

Així van reaccionar les seves parelles

Fins i tot les parelles sentimentals de tres dels cinc acusats no van creure que les acusacions fossin certes. Volien anar a testificar davant del jutge, acció que va haver de desaconsellar rotundament el lletrat Agustín Martínez: «No volia que les pressionessin els mitjans de comunicació per seguir estant al costat de les seves parelles malgrat tot el que s'ha dit d'ells».

Pare dins la presó

Perquè malgrat tot el que ha passat i de tot el que s'ha dit sobre ells en gairebé un any i mig des que es van conèixer els fets, les parelles de A.M.G i Jesús segueixen endavant amb les seves relacions. Fins i tot A.M.G, el guàrdia civil no només té esperant fora la seva parella, també hi té la seva filla.

 

Segons el diari 'ABC', el guàrdia civil suspès es va convertir en pare d'una nena quan va tenir el primer «vis a vis» amb la seva parella a la presó d'Alcalá Meco.

 

Per la seva banda, la parella d'Alfonso, amb qui estava quan va saltar la notícia de la suposada violació, va decidir fa uns mesos acabar amb la relació, tot i que afirma que no es tracta de motius relacionats amb aquest succés, sinó per altres personals.