Un dels guàrdies civils atropellats per un narco a Granada podria no tornar a caminar

L'agent va quedar atrapat entre dos cotxes i va perdre part dels seus músculs. Pot ser que mai torni a caminar amb normalitat

Imatge d'un control de carretera de la unitat GRS de la Guàrdia Civil.
Imatge d'un control de la Guàrdia Civil | CatalunyaDiari

 

Aquest passat dimecres, un narcotraficant va atropellar a dos agents de la Guàrdia Civil després de veure's acorralat a Granada. Els dos membres del cos policial van resultar greument ferits i van ser traslladats de forma immediata a l'hospital. Tots dos estaven treballant en la denominada operació 'Carambola', un exercici conjunt amb la policia alemanya per desmantellar una perillosa organització de traficants de marihuana.

Segons informen mitjans de comunicació locals, els dos joves agents van donar l'alt al sospitós, però aquest va realitzar diverses maniobres que quasi posen fi a la vida dels dos guàrdies civils. A un d'ells el va encastar contra les portes d'un vehicle policial, encara que afortunadament la porta va cedir.

Un dels agents va salvar la vida de l'altre

En aquell moment, el fugitiu va fer marxa enrere i es va encastar contra l'altre agent, que va quedar atrapat contra el frontal d'un vehicle camuflat. Lluny de reprendre la marxa, el sospitós va accelerar repetides vegades contra el cos atrapat del jove amb l'objectiu de causar-li danys.

El guàrdia civil que havia rebut el cop contra la porta va fer apilament de valor, i malferit, es va aferrar al pilot per tal que deixes d'accelerar. Encara que al final el narcotraficant va marxar del lloc dels fets, algunes fonts de la investigació detallen les horribles ferides que va patir l'agent atrapat.

L'agent lluita per tornar a caminar 

Sembla que, el jove va patir cremades i part dels seus músculs es van quedar enganxats entre els motors que el van apressar. Encara que els serveis mèdics van pensar a amputar-li una cama aquell mateix dia, porta tres operacions per salvar-les, encara que se sotmetrà a una quarta intervenció. Potser no pugui tornar a caminar de forma normal.

Cal destacar que s'han produït un total de 18 detencions en l'operació 'Carambola' i hi ha 9 persones més investigades. Mentrestant, la ZFA de Bremen va localitzar el cap de l'organització a la ciutat alemanya. Passarà un temps llarg entre reixes.


Comentaris

envia el comentari