ÚLTIMA HORA

Augmenten els contagis de coronavirus a Espanya

La policia descobreix que un dels jugadors de l'Arandina va buscar informació legal sobre els abusos sexuals

L'acusat ho va fer després que la pedagoga de la denunciant l'avisés del que podria passar
Imagen de uno de los jugadores acusados.
Imatge d'un dels jugadors acusats | Cedida

 

L'informe policial sobre l'ús dels telèfons mòbils dels jugadors de l'Arandina, que van ser acusats d'agredir sexualment una menor, ha sortit a la llum gràcies a 'El Programa de Ana Rosa'. El document consta de fins a 70 pàgines plenes de dades, tot i que no proporciona la informació suficient en relació al cas.

 

Les autoritats no han trobat res que es pugui relacionar amb l'agressió sexual, ni tampoc cap contacte entre Lucho i la víctima, així com indica el document. Tanmateix, el que sí que van descobrir són set de les cerques que va fer el futbolista a Internet, les quals portaven a pàgines que contenien informació legal sobre aquest delicte. Les visites les hauria realitzat després que la pedagoga de la denunciant l'hagués informat de les conseqüències que podia suposar una acusació així.

El vídeo que va gravar la víctima

A més, aquesta setmana també es van desvelar dues exclusives molt importants en relació a la presumpta violació, les quals van ser proporcionades pel programa mencionat. Es va emetre un vídeo de nou segons amb imatges gravades per la jove, tot i que ja es coneixia la seva existència. En les imatges apareixen tan ella com els acusats a l'interior d'una casa. La menor surt estirada a un sofà, cantant i ballant acompanyada pels futbolistes de l'Arandina.

 

Padres.
Imatge dels pares durant l'entrevista | Telecinco

Les declaracions dels pares d'un dels jugadors

El pare i la mare de Raúl Calvo, un dels acusats d'haver violat la menor de 15 anys, van ser entrevistats, en exclusiva, a la televisió. «Mama, jo només volia ser bona persona en aquesta vida i mira el que m'ha passat», aquestes van ser les primeres paraules de l'acusat a la seva mare. «Quan li vaig veure els ulls vaig saber que no havia fet res», li va assegurar.

  

«Sabem com és el nostre fill i és impossible que ho hagi fet perquè el conec».


Comentaris

envia el comentari