Un dels membres de 'La Manada' va ometre foscos episodis del seu passat davant del jutge

Ell, juntament amb el membre del grup que és guàrdia civil, han contractat els serveis d'un altre advocat defensor

Imagen de un abuso anterior de 'La Manada'
Imatge d'u abús anterior de 'La Manada' | Catalunya Diari

Sembla que a un dels membres del tristament conegut grup 'La Manada' se li va oblidar explicar certes coses del seu passat al tribunal que el jutja per una presumpta violació en grup. Membre de la Unitat Militar d'Emergències (UME), de la mateixa manera que va fer el membre del grup que és guàrdia civil, va contractar a un advocat diferent que la resta. El seu nom és Alfonso Jesús Cabezudo Entrena i va néixer el 1988.

Una afició al futbol perillosa

Durant la seva declaració, sembla que a Alfonso Jesús se li van oblidar alguns dels episodis viscuts en el seu passat —també de la nit durant la qual se suposa, va cometre la violació que li pot suposar la presó— que podrien complicar-li les coses encara més. Seguidor del Sevilla FC, Cabezuelo forma part de la penya radical 'Biris Norte', famosa pels seus continus altercats amb la justícia. A més, l'any 2013, va ser condemnat a dos anys de presó per un delicte de lesions.  

Va decidir borrar el video 

Una altra de les coses que «va oblidar» comptar -aquesta vegada als agents que el detuvieron-, va ser que havia esborrat el vídeo que va gravar dins el portal on van ocórrer els fets, tot i que, el seu company guàrdia civil, li va donar el telèfon a el que hi havia cinc més. Això, però, sí que ho va reconèixer davant dels jutges i va justificar la seva barrat posterior per tenir parella en aquell moment.

 

Un episodi anterior a Còrdova

Tot i que el lema de la UME, cos al qual pertany, és: «La UME, per servir!», Un altre dels oblits de Cabezudo Entrena va ser el de socórrer a una altra noia a la qual, anteriorment al cas actual, ja van fer tocaments ell i el seu grup d'amics. Els fets van tenir lloc a Pozoblanco, Còrdova. També d'aquest acte va gravar un vídeo que trobarien els agents que el van detenir a Pamplona. A la gravació es poden observar els tocaments i petons que van fer a una noia de 21 anys en estat semiinconscient.

Després que la noia recuperés la consciència, va pujar al seient del copilot i, després de negar-se a realitzar-li una fel·lació, la va fer fora del vehicle i la va abandonar a la seva sort en un descampat de la zona.

En resum, que l'«oblit» del senyor Cabezudo sembla més part d'una estratègia que no d'una veritable pèrdua de memòria. Segur que als jutges no els hagués fet cap gràcia cap d'aquests episodis.


Comentaris

envia el comentari