Demanen 24 anys de presó per a un exmonitor de la Lira Vendrellenca acusat d'abusos sexuals a menors

Els fets es van produir entre els anys 2015 i 2016 | A més, la fiscalia sol·licita un any més de reclusió, per exhibicionisme

Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

Un exmonitor de la Lira Vendrellenca s’enfronta a 24 anys de presó, acusat de fins a quatre delictes continuats d’abusos sexuals contra els seus alumnes, segons avança el ‘Diari de Tarragona’. A més, la fiscalia demana també un any més, per exhibicionisme.

L’home, que serà jutjat el pròxim 18 de novembre, era monitor de l’entitat baixpenedesenca des de l'any 2014 i, ja al 2015, va començar a entrenar un grup de set menors, d’entre 12 i 13 anys.

Manilles i pessigolles al tors

Durant una sessió, a dos dels nens els va ensenyar unes manilles i, davant la curiositat dels infants, els va esposar —amb els braços a l’esquena— i els va fer pessigolles per tot el cos. En una altra ocasió, va esposar dos alumnes més a la pota d’una taula, estirats a terra, mentre també els pessigollejava el tors.

Més endavant, l’individu va posar glaçons de gel al cos dels menors, per després tocar-los amb una clara intenció sexual. També els va mostrar un fuet de cuir, amb el qual els va colpejar a les natges, per veure qui aguantava més; posteriorment, els va demanar que el colpegessin a ell.

Aquesta mena de jocs van seguir durant mesos, convencent els nens que es tractava d'un gran secret que no podia ser revelat, o perdria la seva feina.

Exhibicionisme i vídeos sexuals

El maig del 2016, estant al seu cotxe amb dues de les víctimes, el monitor va ensenyar-los una foto seva on apareixia ensenyant les natges, recolzat a la taula de ping-pong de la Lira. Segons el relat de la fiscalia, els va explicar les seves pràctiques sexuals amb el fuet, tot «intentant normalitzar les conductes que practicaven els menors». Alhora, va mostrar-los diversos vídeos on es podia veure l’acusat sent colpejat al cul per un altre adult, amb un fuet i un pal de fusta.

Ordre d'allunyament durant 32 anys

A més de la pena de presó, el ministeri fiscal demana que l’individu no pugui apropar-se a menys de 500 metres de les quatre víctimes, durant 32 anys, i sol·licita l'allunyament respecte a una altra menor, durant dos anys.

La fiscalia també demana que no pugui acudir a la Lira Vendrellenca durant vuit anys i la transcripció de les converses de Whatsapp de l’home, a més de les captures de pantalla del seu mòbil i un informe de l’equip tècnic.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari