Demanen 7 anys de presó per un home que abusava de les nétes de la seva parella al Baix Camp

L'individu serà jutjat aquest dimecres, 20 de novembre, a l'Audiència de Tarragona | Els fets van ocórrer entre els anys 2011 i 2013

Un home serà jutjat aquest dimecres a Tarragona acusat d'abusar sexualment de les nétes de la seva parella | ACN

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà aquest dimecres un home acusat d'abusar sexualment de les nétes de la seva parella a Riudecols (Baix Camp). Els fets van ocórrer entre els anys 2011 i 2013 i el fiscal demana set anys de presó. L'acusat era la parella sentimental de l'àvia de les víctimes, que en el moment dels fets eren menors.

Un home, acusat d'abusar sexualment de menors a Riudecols

Entre els anys 2011 i 2013, un home hauria abusat sexualment de les nétes de la seva parella sentimental, que en aquell moment eren menors. A més, ho hauria fet de manera continuada. Els abusos es produïen, segons l'escrit de fiscalia, durant les visites que les víctimes feien a casa de la seva àvia, on l'acusat també vivia.

Per aquest motiu, el fiscal demana set anys de presó per un delicte d'abusos sexuals i un altre d'abusos sexuals continuats. El judici començarà dimecres a les 09.30 hores a la secció segona. Aquesta setmana, a l'Audiència tarragonina, també es jutjarà un home com a presumpte assassí d'una prostituta a Salou. Els fets es remunten a l'any 2016 i el judici començarà dilluns. 


Comentaris

envia el comentari