rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Demanen sis mesos de presó al veí de Navarcles que es va fer passar per mosso d'esquadra

L'home ha estat acusat d'usurpació de funcions públiques per fer un control al cotxe d'una dona fent-se passar per un agent

Un veí de Navarcles, a la comarca del Bages, ha estat acusat d'usurpació de funcions públiques per fer-se passar per un mosso d'esquadra el 28 de maig del 2014 a les dues del migdia, segons recull 'Regió 7'. L'acusat va fer-li un control antirobatoris a una dona que circulava per la carretera BV-1121 de Navarcles a Matadepera, lloc on es va realitzar el delicte. L'home anava vestit amb roba de color verd fosc i va fer-li senyals a la víctima perquè aturés el cotxe. Després li va mostrar una placa a una cartera porta-plaques, utilitzades freqüentment pels mossos d'esquadra, però sense número identificatiu.

Va fer-li creure a la conductora que era un control rutinari i després va tornar a fingir que era un agent. Va ser llavors quan els Agents Rurals van anar al seu domicili en assabentar-se del que havia fet. La pena que finalment se li ha imposat és la mínima en aquests casos, ja que l'home té un trastorn mental lleu i havia consumit alcohol i substàncies estupefaents, motiu pel qual la fiscalia li reconeix un eximent incomplet i demana una pena de sis mesos de presó.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris