Demanen tres anys de presó per l'agressió a tres seguidors de la selecció espanyola

Cinc seguidors radicals de la Unió Esportiva Sant Andreu estan acusats de delictes de lesions i pertinença a un grup criminal

Cinc membres d'un grup radical d'aficionats de la Unió Esportiva Sant Andreu van agredir tres seguidors de la selecció espanyola de futbol el passat 4 de juny de 2016 a Barcelona. Les víctimes es trobaven en una carpa de l'agrupació Barcelona con la Selección, quan els acusats les van increpar, els van donar empentes i puntades de peu, i els van robar el material de promoció de la carpa i la bossa d'una d'elles abans de fugir. Per aquests fets, la fiscalia de delictes d'odi i discriminació de Barcelona els acusa de delictes de lesions, danys, delictes contra la integritat moral, amenaces, furt i pertinença a grup criminal.

Per aquests delictes, la fiscalia demana per als acusats penes d'entre dos i tres anys de presó, també demana que s'imposin multes de 4.500 euros als acusats, que paguin a les víctimes indemnitzacions de 6.350 euros i que se'ls prohibeixi apropar-se a les víctimes o a qualsevol acte organitzat per Barcelona con la Selección durant tres anys. Els acusats són membres de Desperdicis, un grup radical de suport a la Unió Esportiva Sant Andreu, que segons el ministeri fiscal espanyol està caracteritzat per les seves idees «d'independentisme revolucionari i anarquisme violent».


Comentaris

envia el comentari