ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Denuncien l’agressió d’un vigilant del metro de Barcelona a un presumpte carterista

TMB ha argumentat que es tracta d’una actuació normal dels vigilants de seguretat

Agressió d'un vigilant de seguretat del metro de Barcelona a un jove
Presumpta agressió d'un vigilant de seguretat del metro de Barcelona a un presumpte carterista | Ruben Wagensber

Ruben Wagensberg, diputat i activista impulsor de la campanya «Casa nostra, casa vostra», ha denunciat a través de les xarxes socials l’acció d’un membre de l’equip de seguretat del metro de Barcelona contra un jove a qui agredeix amb violència. Així doncs, gràcies al vídeo que va gravar y que ha difós, la presumpta agressió ha arribat a coneixement de TMB Barcelona, des d’on han donat resposta.  

El vigilant estampa contra la paret al jove

Concretament, aquest dijous a la tarda el diputat per ERC ha difós un vídeo en el qual es pot veure com un vigilant del metro de Barcelona agafa un jove i l’estampa contra la paret amb violència. A continuació, l’home li agafa la cara i l’hi prem amb força, mentre que un acompanyant de la  víctima no para de cridar: «Què fas? Què fas?» i el vigilant de seguretat li exigeix que se’n vagi del metro: «Que marxis d’aquí!».

Per la seva part, Wagensberg ha explicat els joves «no s'han resistit en cap moment» i aquest succés ha tingut lloc aquesta tarda a la línia L4, concretament a la parada de Barceloneta. A més a més, ha qualificat l’acció del vigilant del metro com a un clar «abús de poder», per la qual cosa ha demanat que TMB investigués l’incident i revisés les càmeres de seguretat.

Des del mateix compte de la companyia de Transports Metropolitans de Barcelona han respost la piulada viral de Wagensberg tot agraint l’avís i, un cop han comprovat les imatges de les càmeres de seguretat de la parada Barceloneta, han escrit un altre missatge a continuació del vídeo on es veu la presumpta agressió: «Revisat l'incident, es tracta d'una actuació dels vigilants de seguretat per desallotjar presumptes carteristes que actuen al metro de Barcelona».


Comentaris

envia el comentari