Fotomuntatge d'Abi Fisher i la seva família.

Denuncia la desaparició de la seva dona i descobreixen una cosa terrible

Matthew Fisher està acusat de la mort de la seva dona Abi, una mestra molt estimada

Abi Fisher, una jove mestra de 29 anys, va desaparèixer misteriosament fa uns dies al comtat de West Yorkshire (Regne Unit). Va ser el mateix marit qui va denunciar davant les autoritats la seva desaparició. Tot i això, la troballa del cadàver d'Abi va revelar una cosa terrible.

La policia va detenir el marit de la professora i l'acusen de ser l'autor del seu assassinat. El cos de la víctima presentava signes externs de violència, i la investigació va concloure que va morir en mans de l'home. El cas encara resulta més dramàtic, ja que acabaven de complir el seu somni.

Matthew i Abi es van casar fa uns anys, però no havien pogut tenir fills, així que es van sotmetre a una fecundació in vitro. Després de molts esforços, van aconseguir el que feia temps que desitjaven. Sis mesos després del naixement del seu bebè, la mare ha estat assassinada.

Van trobar el cadàver entre la mala herba

Després de la denúncia de la desaparició, la policia de West Yorkshire va organitzar un dispositiu de cerca amb tots els efectius. Les batudes van resultar efectives i aquest dimarts van descobrir el cos sense vida de la noia. Estava entre la mala herba, al costat de la carretera, amb signes d'haver patit una mort violenta.

Foto d'Abi i Matthew Fisher el dia del seu casament.
Matthew i Abi Fisher, el dia del seu casament. | Cedida
 

La policia ja sospitava del seu marit, Matthew, ja que la denúncia de la desaparició els va resultar estranya. L'home va explicar a la policia que divendres passat la seva dona va sortir de casa sense dir on anava, i ja no va tornar. Però la personalitat d'Abi no feia pensar en una desaparició voluntària.

Tampoc no van trobar indicis d'una desaparició forçada, i a més el marit va incórrer en diverses contradiccions. La dona trobada morta va ser identificada com a Abi Fisher, professora de l'escola Castleford. Els agents van procedir immediatament a la detenció de Matthew per un presumpte delicte d'homicidi.

Dolor per la mort d'Abi

Matthew va passar ahir a disposició judicial, i el tribunal li va imputar el càrrec d'assassinat de la seva dona. El presumpte assassí de la seva dona Abi es troba ara a presó provisional, en espera del judici. La família està devastada per aquest inesperat gir dels fets.

«Era un àngel preciós», ha manifestat la família, amb la promesa de cuidar el seu nadó perquè creixi com ella volia. La pèrdua de la jove també ha causat un gran dolor a l'escola on treballava com a docent. Era una mestra molt estimada per l'amor que transmetia als alumnes.

Abi era mestra d'educació primària, i la seva escola s'ha omplert de missatges d'afecte i dolor. També les autoritats han mostrat el seu condol davant la família. La policia ha promès fer una intensa investigació per aclarir els fets i poder fer justícia.

Pares per un miracle

Matthew va celebrar a les xarxes socials el naixement de la seva filla Sydney fa sis mesos com «un miracle». «Alguns de vosaltres sabeu que la nostra filla Sydney va ser concebuda amb l'ajuda de la fecundació in vitro», va escriure. Es mostrava com un pare orgullós i conscient de la seva sort.

Foto d'Abi Fisher amb la seva filla.
Abi Fisher amb la seva filla acabada de néixer. | Cedida
 

Pocs mesos després d'aquell miracle, la tragèdia ha commocionat tot un país. La principal hipòtesi de la mort d'Abi és que va ser assassinada pel seu marit, i per això ho investiguen com un crim de violència de gènere. Pel que sembla, la parella no era tan feliç com aparentava.

«Estem absolutament devastats per la pèrdua d'Abi, una persona meravellosa i una mestra increïble», va publicar la direcció del centre. Els seus companys van destacar «l'afecte que demostrava als nens i la seva implicació amb l'escola». I van deixar clar que «res no tornarà a ser igual a partir d'ara».