Comissaria Mossos

Una mare denuncia que el pare de la seva filla d'un any i mig se l'ha endut sense permís al Bages

La dona, resident a Sallent, no la veu des de dissabte i diu que feia més de mig any que el seu ex no se'n preocupava

Una mare ha denunciat el pare de la seva filla per endur-se la nena, de només un any i mig, sense el seu permís.  Segons explica 'Regió 7', la dona, resident a Sallent, no veu la menor des de dissabte. 

A la denúncia presentada davant el jutjat de guàrdia de Manresa, explica que el pare feia més de 6 mesos que no veia i no es preocupava de la petita. Tot i això, va accedir a quedar amb ell el passat dissabte a la Plaça Catalunya de la localitat bagesana.   

La dona va anar al lloc establer amb una amiga. Totes dues i la nena eren al costat del cotxe de l'home quan, sobtadament, aquest va sostreure la seva filla dels braços de l'amiga  de la mare. Just després se la va posar a la falda i va fugir amb el vehicle que, amb la porta oberta, va colpejar la dona que sostenia la nena.  

El pare assegura que la nena es troba bé

La mare va voler presentar una denúncia davant els Mossos però la policia li va confirmar que si el pare tenia la custòdia, ells no podien fer-hi res. Per aquest motiu va haver de dirigir-se als jutjats de Manresa. Tots dos tenen pendent, però, un procés judicial per aquesta qüestió després que l'home no es presentés a l'última vista. 

La preocupació de la dona és màxima, ja que no sap quin és l'estat en el qual es troba la seva filla. En aquests quatre dies, només ha pogut parlar amb el pare de la nena que li assegura que està bé. 

També et pot interessar...