Denuncia el seu pare per violar-la durant 23 anys i tenir quatre fills junts

L'home de 57 anys ha estat detingut per les autoritats

Una dona de 32 anys i de nacionalitat argentina ha denunciat el seu pare per violació. A més, ha afegit que a causa dels abusos patits de forma reiterada va tenir quatre fills els quals tenen actualment 20, 17, 13 i 19 anys, segons han informat fonts judicials. Els investigadors de la causa han sol·licitat que es prenguin mostres d'ADN als quatre fills de la víctima per determinar la paternitat.

L'home de 57 anys, i pare de la víctima, va ser detingut a Arequito, una localitat argentina de la província de Santa Fe (centre). En el moment de la detenció, els agents li van requisar dues armes de foc. Així doncs, segons han indicat fons judicials, al detingut serà imputat per abús sexual, un càrrec però al qual se li poden sumar alguns agreujants.

23 anys d'abusos

La dona ha denunciat que el seu pare hauria abusat d'ella durant 23 anys, és a dir, des que ella tenia 9 anys, segons ha declarat el fiscal del cas, Juan Pablo Baños, al mitjà local 'Aire de Santa Fe'. El fiscal ha afirmat que la víctima «temia pels seus fills, que estan a càrrec del seu avi» un fet que, segons indica Baños, «ha precipitat la nostra actuació».

La mare de la denunciant i el seu pare fa anys que es van separar i fins ara la dona vivia amb els seus quatre fills a casa del seu pare. La víctima també ha declarat que l'home la tenia amenaçada i la feia viure «tancada en el seu món» d'on no podia sortir.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari