Denuncien la presumpta agressió d’un Mosso a un jove a Mataró

A més, també assenyalen l’encobriment que els agents policials es fan entre ells

Un Mosso d'Esquadra presumptament hauria agredit un jove a Mataró
Un Mosso d'Esquadra presumptament hauria agredit un jove a Mataró | Twitter (@Pol_HdzT)

Denuncien a través de les xarxes socials una presumpta agressió d’uns agents dels Mossos d’Esquadra a uns joves de Mataró. Segons ha compartit en el seu Twitter, un dels joves implicats ha explicat que els fets van passar la nit de dissabte a diumenge en un carrer de la ciutat del Maresme.

Uns mossos han agredit presumptament dos joves a Mataró

Concretament, el jove ha explicat que, quan anava cap a casa seva, es va creuar amb un amic que tenia les mans inflamades i taques de sang a la roba. En preguntar-li què havia passat, el noi li va explicar que uns agents dels Mossos d’Esquadra l’havien agredit després d’haver estat expulsat d’un local de Mataró.

Segons la narració del jove, va parar una patrulla dels Mossos que passava pel carrer i va voler denunciar la presumpta agressió que acabava de patir el seu amic a dos carrers d’on es trobaven en aquell moment, a més del fet que l’havien robat les seves pertinences. Tanmateix, la resposta dels agents no va ser l’esperada i van intentar anar-se’n al·legant tenir una emergència.

El jove, llavors, va demanar-los el número de placa i, segons ha explicat, el conductor va baixar del cotxe patrulla amb una actitud agressiva i cridant-los «fora, ja de ja». Com que el noi va insistir en el fet que només volia parlar, l’agent presumptament va treure la porra extensible i el va agredir a les cames. Va ser una companya qui va frenar l’agent i en aquell moment van arribar dues patrulles més.

Denúncia que els agents s’encobreixin

L’amic agredit en un principi va reconèixer un dels agents, i el jove que ha denunciat la presumpta agressió a través de les xarxes socials ha explicat que va demanar-li el número de placa o la identificació, sense aconseguir-ho, i que l’agent que el va agredir a les cames li va demanar el DNI, que li va retornar finalment sense fer res, però amenaçant-los: «Vinga, marxeu ja, voleu problemes?».

Els dos joves van decidir marxar, però d’avant d’aquesta situació ha volgut denunciar a través de Twitter la presumpta agressió dels Mossos d’Esquadra: «És important la protecció que es fa entre ells, total impunitat per agredir, amenaçar, i treure pertinences sense cap problema. Tenim una policia descontrolada i boja». I finalitza el fil mencionant el conseller d’Interior de la Generalitat: «Enhorabona, Miquel Buch».


Comentaris

envia el comentari