Denuncia un company de feina d'un hotel de Lloret de Mar per anys d’assetjament sexual

Els fets s’haurien produït entre el 2012 i 2016

El jutjat de Blanes està tramitant un possible cas d’assetjament laboral a partir de la denúncia que ha fet una treballadora d’un hotel de Lloret de Mar. Segons apunta la denunciant, el seu company de feina l’hauria estat assetjant sexualment entre el 2012 i el 2016. L’acusat va ser acomiadat de la seva feina anterior per un conflicte laboral de la mateixa índole, segons informa el 'Diari de Girona'.

La dona explica en la seva denúncia les peripècies de l’acusat per coincidir amb ella, arribant a allargar fins a dues hores el seu torn per poder trobar-se. Amb el pas dels anys, i amb l’augment de confiança que ella sempre li recordava que era estrictament en l’àmbit laboral, ell s’hi dirigia amb paraules com «pequeñita». Després d’això, l’assetjament es va fer evident a través de correus electrònics, missatges al telèfon mòbil o, simplement, amb comentaris directes. A més, sempre intentava tenir un contacte físic, que ella rebutjava contínuament.

La denunciant assegura que si no feia cas a les demandes de l’acusat, es dedicaria «a fer-li la vida impossible». Inclús, un dia va arribar a masturbar-se al lloc on la dona guardava diferents pertinences, ejaculant a la màniga de la seva jaqueta. Va ser aleshores quan, una empresa especialitzada en identificacions d’ADN va confirmar que el semen era seu, comparant el perfil genètic amb el que s’havia extret d’una ampolla d'on ell sempre bevia. Després de tot plegat, la dona ha estat diagnosticada amb «un trastorn adaptatiu amb un estat d’ànim depressiu i d’ansietat», com determina el mitjà. És per aquest motiu que encara està de baixa laboral.


Comentaris

envia el comentari