IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denunciat per assetjar noies i fer-los tocaments a Manresa

Almenys vuit noies han estat víctimes del jove, el qual les perseguia pels carrers de la capital del Bages | Els Mossos d'Esquadra han tramitat la denúncia com un cas d'abusos sexuals

Mossos d'Esquadra
Almenys vuit noies de Manresa han denunciat l'assetjament per part d'un jove durant les últimes setmanes | Mossos d'Esquadra

Almenys vuit noies de Manresahan denunciat l'assetjament que han patit per part d'un jove al llarg de les últimes setmanes. Segons han explicat, el noi en qüestió les perseguia durant una estona pels carrers de la capital del Bages i, quan les tenia suficientment a prop, aprofitava la situació per fer-los tocaments sense el seu consentiment, i posteriorment fugia corrents. Els fets s'han fet públics gràcies a una noia de 23 anys que va acudir als Mossos d'Esquadra ha explicar el seu cas, tal com explica el mitjà 'regio7.cat'.

«No vaig sentir por, sinó molta ràbia»

Així les coses, l'Anna Garcia relata que «sortia d'un establiment a la Ben Plantada, i ja el vaig veure allà». Aleshores el jove, que té «uns 25 o 26 anys i duia un barret negre i una jaqueta de color marró» la va començar a perseguir, malgrat que ella va tardar una estona en adonar-se'n.

Amb tot, quan l'Anna va reparar en la presència de l'assetjador, «amb molta ràbia, em vaig girar i vaig treure el telèfon mòbil per poder gravar-lo». Va ser llavors quan el noi «se'm va abalançar i em va posar la mà al cul. Li vaig donar una bufetada i va marxar corrent», explica la jove.

Afortunadament, la víctima va aconseguir fer-li una fotografia, si bé el noi apareix d'esquena. «No vaig sentir por, sinó molta ràbia. Va ser molt frustrant», explica l'Anna, que també es pregunta «com pot ser que passin aquestes coses?».

Set noies més han denunciat casos similars

Arran els fets, la víctima va denunciar el cas als Mossos d'Esquadra i ho va explicar a través de xarxes socials. El més sorprenent del cas és que, després que l'Anna expliqués la seva història, «en 24 hores, set noies s'han posat en contacte amb mi perquè asseguren que els ha passat el mateix». Segons apuntaven totes elles, l'assetjador sempre porta un barret negre.

Ara, els Mossos d'Esquadra han obert diligències tractant el cas com un d'abusos sexuals, però de moment no han pogut identificar ni localitzar l'individu. Per això han demanat que totes les víctimes de fets similars es posin en contacte amb ells i ho denunciïn a comissaria.  


Comentaris

envia el comentari