ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Denunciat a Barcelona per portar un cadell de gos amagat i intentar vendre'l als turistes

Els fets han tingut lloc aquest matí al barri Gòtic de la capital catalana, i l'animal ja ha estat traslladat al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona
Denunciat a Barcelona per portar un cadell de gos amagat i intentar vendre'l als turistes | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

La Guàrdia Urbana ha localitzat i denunciat una persona al barri Gòtic de Barcelona que portava un cadell de gos amagat a la motxilla i que intentava vendre l'animal als turistes. Els agents han traslladat el cadell al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona per preservar el benestar de l' animal, tal com ells mateixos s'han encarregat d'explicar a través d'una publicació feta al seu compte oficial de Twitter.

 

 

 

Neixen dos cadells d'ós al Pirineu per primera vegada en 15 anys

La notícia ha saltat a la llum el mateix dia que s'ha fet públic que una óssa que havia estat reintroduïda a la part occidental francesa del Pirineu ha tingut dos cadells, un fenomen que no succeïa des de feia 15 anys, i que permetrà que aquesta família d'animals creixi a tota la zona pirinenca. La reintroducció d'aquest animal s'englobava en un projecte que tenia com a objectiu consolidar el futur de l'ós bru al Pirineu en convivència amb l'entorn, les persones i l'activitat econòmica del territori. 

 

Amb tot, sembla que la notícia no ha causat la mateixa alegria a tothom. I és que la majoria de pagesos de la zona són completament contraris a la presència d'aquest animal, arran que provoca autèntiques destrosses i suposa un perill extrem per altres espècies pirinenques.