Denunciat un conductor per aparcar amb una targeta de minusvàlid d'un difunt

L'home feia servir la targeta d'un veï de Monistrol de Montserrat per aparcar en zona de minusvàlids

L'home va ser enxampat utilitzant la targeta a Monistrol de Montserrat | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home veí d'Esparreguera, Baix Llobregat, de 50 anys per aparcar en un espai reservat per a minusvàlids fent servir la targeta d'una persona difunta a Monistrol de Montserrat. Els Mossos van començar a investigar el cas quan un vigilant municipal de Monistrol de Montserrat va poder veure que un vehicle aparcat en un espai reservat per a minusvàlids no tenia col·locada la targeta corresponent que li donava autorització per a estacionar-hi.

Quan l'home va tornar per a recollir el cotxe, el vigilant el va aturar i demanar la documentació per a poder verificar si les dades eren correctes. Quan va voler comprovar la targeta de minusvàlid, va veure que aquesta no coincidia ni amb les dades ni amb la fotografia del conductor que l'estava utilitzant.

Va ser per aquest motiu que se li va retirar la targeta per tal de ser enviada i investigada pel Grup de Recerca i Documentació (GDR) del cos dels Mossos d'Esquadra. Van ser aquests agents els quals es van encarregar de verificar l'autenticitat de la targeta de minusvàlid.

L'home, denunciat penalment

Després de dur a terme diferents procediments per tal de verificar la targeta, els Mossos van poder comprovar finalment que la persona titular de la targeta de minusvàlid havia mort. El difunt propietari de la targeta ja havia denunciat la seva pèrdua l'any 2016 i havia demanat una còpia d'aquesta a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Baix Llobregat, per a poder seguir gaudint del seu ús.

Davant les evidències, els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el veí d'Esparreguera per la presumpta utilització d'un document autèntic sense estar autoritzat legítimament.


Comentaris

envia el comentari