Denunciat penalment un conductor novell per circular a 195 km/h per la C-15, a Canyelles

El jove, que s’havia tret el carnet al gener, va ser detectat per un control de velocitat en un tram limitat a 100 km/h

Imatge dels Mossos en un control de velocitat
Imatge dels Mossos en un control de velocitat | cedida

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un turisme a 195 km/h en un tram limitat a 100 km/h.

Els fets van tenir lloc aquest dijous 7 de juny a les 20.40 hores, quan agents del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès van detectar un vehicle amb excés de velocitat en un control de velocitat que estaven realitzant al punt quilomètric 7,8 de l’autovia C-15, al terme municipal de Canyelles.

Els agents van iniciar una persecució i van poder interceptar el vehicle. El conductor, que s’havia tret el carnet el passat mes de gener, va ser notificat com a persona investigada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta. Està citat a declarar en un judici ràpid davant al Jutjat d’Instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú.

Denunciat per conduir a 180 km/h i sense punts al carnet

El passat 4 de maig, els Mossos d’Esquadra ja van denunciar penalment una altra persona per conduir a una velocitat molt superior a la permesa al Garraf. En aquest cas, va ser un home de 88 anys de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona que conduïa a 180 km/h en un tram de 120 km/h i sense carnet de conduir per pèrdua total dels punts.

Uns agents de trànsit de Vilafranca del Penedès estaven realitzant un control de velocitat al quilòmetre 15,5, de l’autopista C-32, dins del terme municipal de Cubelles, quan van captar un turisme a una velocitat de 181 km/h, estant la via limitada en aquell tram a 120 km/h.

En aturar el vehicle, els agents van observar que el conductor anava sol, era una persona d'edat avançada, utilitzava ulleres, audiòfon i presentava dificultats de moviment. Els mossos van immobilitzar el vehicle i van informar el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.


Comentaris

envia el comentari