Denunciat per donar positiu en drogues mentre portava el seu fill de 4 anys a BCN

El conductor havia consumit cocaïna, metamfetamina i cànnabis, però afortunadament les autoritats van poder retirar-lo de la circulació

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha incrementat els controls durant aquestes festes
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha incrementat els controls durant aquestes festes | Twitter

Com cada any, amb la proximitat de les feses Nadalenques els controls de drogues i alcoholèmia augmenten significativament al llarg de tot el territori català. Això és així perquè són dates on la gent acostuma a sortir més, i molts es tornen susceptibles d’agafar el cotxe en un estat gens aconsellable per circular.

Aquest dissabte, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detectar un conductor que, després de sotmetre’s al test de drogues, va donar positiu en totes les substàncies estupefaents possibles. Però el més greu no és això, sinó que l’home portava el seu fill de tan sols quatre anys a la part de darrere del vehicle.

S’han incrementat els controls policials a Barcelona

Durant aquest cap de setmana, ha començat a Barcelona una campanya nadalenca que pretén persuadir a aquells que hagin begut alcohol, o bé ingerit alguna substància estupefaent il·legal, d’agafar el cotxe sota els seus efectes. I en què consisteix aquesta campanya? Doncs en incrementar els controls de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal respecte a drogues i alcoholèmia.

Una iniciativa que, com s’ha pogut comprovar, era veritablement necessària, ja que tal com explica el mitjà ‘ccma.cat’ de cada dos controls que s’han realitzat de drogues, almenys un ha donat positiu. El balanç final és el següent: de 216 proves d’alcoholèmia dutes a terme, 11 han donat positiu; mentre que dels 15 controls de drogues que s’han realitzat, han aportat un resultat positiu 7.

Un home va donar positiu en totes les drogues

Els controls d’aquests dies s’han localitzat al carrer d’Aragó amb Marina, així com a la ronda de Dalt, concretament en una zona pròxima a la plaça de Karl Marx. I, en referència al cas més seriós que han detectat, fonts de la Guàrdia Urbana responen això: «Hem pogut aturar i retirar de la circulació un conductor que ha donat positiu en cocaïna, metamfetamina i cànnabis».

Però el més greu del cas no és que hagi donat positiu en totes les drogues, sinó que, a més a més, «portava el seu fill de 4 anys al darrere». Un fet bastant temible, que hauria pogut acabar en desgràcia de no ser per l’actuació dels agents. Per aquest motiu, el cos considera que «només per haver retirat aquest conductor, les vuit hores que estarem fent controls avui ja paguen la pena».


Comentaris

envia el comentari