Imatge d'un home amenaçant amb un rifle

Denuncien penalment l'home armat que ha difós amenaces a través de les xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra li han comissat fins a vuit armes de foc que tenia a casa seva

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment aquest diumenge a la comarca de l'Alt Camp un home per difondre un vídeo a través de Twitter en què presumptament amenaça independentistes exhibint un rifle.

La policia catalana ha localitzat l'home, l'ha portat a comissaria a declarar i posteriorment ha anat a casa seva, on li ha intervingut vuit armes de foc. En el vídeo, l'individu diu amb un rifle a la mà que «s'està preparant per al diumenge, per si a algun 'perruflauta' d'aquests apareix amb una bandereta com els de Les Borges» -en al·lusió als independentistes que divendres van desplegar una estelada gegant a tocar d'un estand de VOX-. L'home ha estat denunciat per llançar amenaces a través de les xarxes socials.

Valtònyc difon el vídeo a les xarxes i se'n burla

Precisament, el raper Josep Valtònyc l’ha compartit a través de Twitter acompanyat d’una piulada irònica: «M’han passat això i m’he acollonat perquè pensava que era algú rapejant, i ja he vist que seríem 16 rapers condemnats a presó a l’Estat espanyol. Sort que només és un home amenaçant independentistes amb una escopeta, dient que els dispararà, i això als jutges no els preocupa».

Ara, els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment l'individu, veí de l’Alt Camp, «per difondre amenaces per xarxes socials exhibint un rifle». També li han comissat fins a vuit armes de foc que tenia a casa seva.