Denunciat per increpar dues dones al metro de Barcelona per la seva orientació sexual

La parella va alertar al vigilant de seguretat de l'estació de Paral·lel, que va retenir a l'home fins que van arribar els Mossos d'Esquadra
Metro de Barcelona | beteve

 

Aquest dijous passat, dues dones de 32 i 28 anys, van denunciar a un home que va reprendre contra elles per la seva orientació sexual. Els fets van passar cap a les 15.30 hores al metro de Barcelona, concretament a la parada de Tetuan, quan la parella que estava al metro va començar a rebre burles per part de l'individu. Segons el portal 'Nació Digital', les dones van alertar al vigilant de seguretat de l'estació de Paral·lel, que va retenir a l'home fins que van arribar els Mossos d'Esquadra. La denuncia va ser presentada a la comissaria de Ciutat Vella.

L’Observatori Contra l’Homofòbia també ho ha notificat al departament d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, i a la Regidoria de Polítiques LGTBI de Barcelona. A través d’un comunicat, el president d’aquesta entitat, Eugeni Rodríguez, ha manifestat que aquest és un exemple «que deixa al descobert la violència que pateixen les persones LGTBI en la seva vida diària». També ha explicat que els Mossos d’Esquadra han obert diligències per «odi i discriminació», y ha volgut agrair la «ràpida actuació» dels agents de la policia catalana i del metro de la ciutat.