Imatge a contrallum de diverses persones de festa

Denuncien 38 persones a Terrassa per participar en una festa il·legal

A l'Hospitalet de Llobregat es va denunciar el propietari d'un bar i dotze clients per infringir el decret de Salut

Tot i les mesures anti-Covid, les festes i trobades il·legals incomplint les restriccions continuen produint-se per tot Catalunya. Així, aquest diumenge, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar un total de 38 persones que estaven participant en una festa il·legal en un local de Terrassa. Els participants es trobaven repartits entre la planta baixa i el primer pis de l'establiment, situat a la Rambla Francesc Macià de la cocapital vallesana.

Així mateix, a l'Hospitalet de Llobregat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van denunciar el propietari d'un bar i dotze clients que també es trobaven fora de l'horari legalment establert. A més d'incomplir el decret del Departament de Salut, que estableix els horaris en què els establiments de restauració poden obrir d'acord amb els paràmetres per evitar contagis, també tenien en la seva possessió substàncies estupefaents.

L'avís d'un particular provoca la intervenció de la Policia Municipal a Terrassa

A la cocapital del Vallès Oriental, un particular va informar poc abans de les sis de la tarda que en un local ubicat a la Rambla de Francesc Macià, a l'altura del carrer de Formentera, s'estava fent una festa il·legal. Fins al lloc van personar-se dues dotacions de la Policia Municipal, que van accedir al local i van comprovar que a l'interior hi havia vint persones.

Els agents també van trobar al fons un passadís que donava accés a un pis superior, que estava habilitat com a bar, on hi havia una vintena més de persones consumint alcohol. A més, ho feien sense mantenir la distància de seguretat. Davant això, es van interposar un total de 38 denúncies per incompliment de les restriccions anti-Covid. Posteriorment, els agents van precintar el pis superior del local.

Una inspecció en un bar acaba amb 11 denúncies a l'Hospitalet

D'altra banda, el mateix diumenge a l'Hospitalet de Llobregat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van fer una inspecció en un establiment de restauració. En el decurs l’operatiu es van denunciar administrativament onze clients per infringir el decret del Departament de Salut de mesures contra la Covid-19 i un per tinença de substàncies estupefaents.

Paral·lelament, es va denunciar el responsable del local per infracció de l'aforament del local en les mesures sanitàries actuals i per infracció a la normativa municipal vigent.