rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Denuncien una agressió sexual a Vilanova i la Geltrú durant el Carnaval

Va tenir lloc la matinada de diumenge
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Bullanga Feminista, entitat de Vilanova i la Geltrú, ha denunciat una presumpta agressió sexual que va tenir lloc a la localitat la matinada de diumenge. Els fets es van produir al voltant de les 5 de la matinada, després del ball del Comparser del Carnaval. Els Mossos estan investigant els fets.

La víctima, veïna del municipi, es disposava a tornar a casa quan un home la va agredir a l'altura del carrer Providència, a les cinc de la matinada, hora en què ella tornava del ball del Comparser que té lloc el diumenge de Carnaval. L'agressor la va amenaçar amb una arma blanca, li va robar els diners que portava a sobre i va abusar d'ella sexualment fent-li tocaments.

 

L'entitat Bullanga Feminista ha instat a la col·laboració de la ciutadania per poder obtenir més informació sobre l'agressió sexual i ajudar així a què prosperi la investigació per poder atrapar els culpables i evitar que es produeixin més agressions. A més, han remarcat la necessitat de «no escatimar esforços ni recursos per acabar amb la impunitat de les agressions». 

Segon any consecutiu en què es produeix una agressió 

No és la primera vegada que succeeix un fet com aquest durant el Carnaval perquè, l'any passat, tres nois van agredir sexualment una noia. Eren les quatre de la matinada de dimarts a dimecres, segons va indicar la víctima. En aquest cas, els fets van tenir lloc durant el ball de Vidalot, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.

 

Les autoritats policials  van detenir tres menors com a principals sospitosos d'haver comès l'agressió i l'entitat mencionada també va denunciar públicament l'agressió. Inclús, van convocar una manifestació contra la violència de gènere. 

Comentaris