Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Denuncien un bar dues vegades per superar, en excés, l'aforament permès

La segona vegada el superava per 252 persones

Tot i que des de la Conselleria de Salut i des del Ministeri de Sanitat s'ha remarcat moltes vegades la importància de respectar les mesures marcades en cada fase de la desescalada per tal de prevenir un rebrot del coronavirus, encara hi ha persones que se salten les normes establertes.

No només són persones aïllades qui ho fan sinó que també hi ha locals i establiments. Aquest és el cas d'un  bar de  Banyoles, a Girona, que ha estat denunciat dues vegades pels Mossos d'Esquadra per superar  l'aforament  permès el que ha comportat també que s'incomplís amb la mesura de distància social.

Segons ha informat el cos de policia català, a través del seu compte oficial de Twitter, a l'interior de l'establiment s'han trobat 150 persones juntes, la primera vegada, i 300 la segona, quan el local només té permès atendre'n 48.

Mor en ser atropellada per un tren entre el Garraf i el Baix Llobregat

Una persona ha mort aquest dimarts a la tarda després de ser atropelladaper un tren quan circulava al límit entre la comarca del Garraf i el Baix Llobregat. A conseqüència de l'incident la circulació en la línia R2 s'ha vist interrompuda i posteriorment ha quedat limitada a una sola via. A més, el tall de la via ha comportat retards d'almenys 20 minuts a la línia R2 Sud de Rodalies.