URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

ÚLTIMA HORA

🚨 Els morts per coronavirus es disparen a Espanya amb 442 i 8.257 contagis més

Denuncien un conductor a Lleida per aparcar amb la targeta del seu difunt pare

En ser requerit per la Guàrdia Urbana va reconèixer que ell no tenia cap minusvàlua

L'home aparcava a la zona de minusvàlids | Cedida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts al matí al carrer Bisbe Messeguer de Lleida, en observar un turisme estacionat a la zona reservada per a minusvàlids amb una targeta d'autorització. 

Poc després, els agents van identificar el conductor d'aquest turisme i en ser requerit va reconèixer que ell no tenia cap minusvàlua i que utilitzava l'autorització del seu pare que ja era mort. 

Davant això, els agents van denunciar aquest conductor, de 60 anys i de nacionalitat espanyola, per estacionar en la zona reservada per a minusvàlids i van comissar la targeta.

Un home agredeix la seva dona davant els seus tres fills a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a la tarda al carrer Ramon Soldevila de Lleida, a l'altura del carrer Alcalde Costa, en rebre un avís d'un altercat. Els agents van trobar al lloc una dona amb els seus tres fills que va denunciar que la seva exparella l'havia agredit.

Aquesta dona va explicar als agents que l'home l'havia agredit a l'interior del vehicle on es trobaven tots i quan aquest s'havia aturat ella havia baixat del turisme i la seva exparella havia tret els tres fills fora d'aquest, essent un d'ells un nadó, i després havia marxat. Posteriorment els agents van localitzar l'exparella de la dona, el qual en ser requerit es va presentar a les dependències d'aquesta Guàrdia Urbana.

Els agents el van identificar com a P.M.H.I., de 48 anys i de nacionalitat espanyola, i davant la denúncia de la dona el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.

Un altre cas de violència entre parelles

Una patrulla va anar també aquest dilluns al vespre al carrer Venus de Lleida en rebre un avís per un altercat en un local. Un cop al lloc, els agents van observar un jove al carrer que els va requerir perquè la seva parella es trobava a l'interior del seu local amb una actitud molt agressiva i en demanar-li que marxés del seu local s'havia negat i l'havia amenaçat i per aquest motiu ell havia sortit del local per evitar una agressió, ja que l'havia agredit en ocasions anteriors.

Els agents van entrar dins del local per treure'l i un cop fora el van identificar com a I.P., de 22 anys i nascut a Romania. Davant la denúncia d'aquest jove els agents van detenir I.P. com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar i d'un delicte de violació de domicili jurídic i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari