ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Denuncien la cuina d’un local per les seves condicions higièniques al barri Gòtic

Els responsables de l’establiment van ser denunciats per set infraccions relacionades amb les condicions higièniques i de seguretat del local

La cuina d'un local del barri Gòtic
Els agents han denunciat les deplorables condicions en les quals es troba aquest local del barri Gòtic | Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha compartit en el seu perfil les imatges d’una cuina del barri Gòtic de Barcelona on es feia menjar per servir en un restaurant. El local tenia llicència de supermercat que venia menjar cuinat i que, segons la Guàrdia Urbana, el subministrava a un restaurant de la zona. Els responsables de l’establiment van ser denunciats per set infraccions relacionades amb les condicions higièniques i de seguretat del local.

Els agents no han facilitat més informació sobre l’establiment, la seva ubicació exacta o que passarà a partir d’aquest moment. L’únic que se sap és que la Guàrdia Urbana de Barcelona ha retirat de la tenda 86 productes no aptes pel consum, quatre botelles d’alcohol sense precinte fiscal obligatori i 1.800 paquets de tabac. Finalment, els agents ho han retransmès a l’Institut de Salut Alimentaria.

Les cigarretes electròniques podrien causar convulsions

Les cigarretes electròniques han viscut un auge en els últims anys per la creença popular que aquestes resulten no ser tan perilloses per a la salut com el tabac convencional. Les últimes informacions al respecte, però, vindrien a demostrar que això no és del tot cert, ja que l’Administració d’Aliments i Medicaments dels EUA (FDA) ha informat que podria haver-hi relació entre les cigarretes electròniques i el cas de diverses persones que han sofert convulsions. La FDA ha comunicat que ja són 35 els usuaris de cigarretes electròniques que des del 2010 han sofert convulsions, una dada preocupant que podria establir una relació que ara volen investigar.


Comentaris

envia el comentari